ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ζεστός” για να επιστρέψει στον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης!

“Ζεστός” για να επιστρέψει στον Άρη και το Κλεάνθης Βικελίδης είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μετά από 15 μήνες στον Άρη ο διεθνής μεσοεπιθετικός! Ο Φετφατζίδης, αν και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 με την Αλ Κορ, βλέπει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Κατάρ και ήδη αναζητεί τον τρόπο, ώστε να λύσει σύντομα τη συνεργασία του με την αραβική ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Ο ίδιος σε συνέντευξή του τον περασμένο Φεβρουάριο είχε στείλει το μήνυμα. «Από την Ελλάδα μου λείπουν οι φίλοι, οι συγγενείς και το ελληνικό φαγητό. Θα το πω και το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ομάδα μου, ο Άρης» είχε πει ενώ σε ερώτηση, για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα σου στον Άρη, απάντησε: «Ναι. Θα το ήθελα. Οι άνθρωποι του Άρη με βοήθησαν να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου αγωνιστικά. Και τους ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι μπόρεσα να δείξω παραπάνω πράγματα απ΄ότι στον Ολυμπιακό».

Από κει και πέρα, πρέπει να σημειωθεί η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο ίδιος με τον σύλλογο και προσωπικά με τον Θόδωρο Καρυπίδη μπορεί να παίξουν ρόλο όταν έρθει η ώρα των επίσημων επαφών. Να τονιστεί βέβαια, ότι το πιο μεγάλο εμπόδιο αυτήν την στιγμή είναι πώς θα υπάρξει συμφωνία με την Αλ Κορ, για να φύγει, λογικά ως ελεύθερος, τη στιγμή έχει ετήσια αμοιβή σχεδόν 1.500.000 ευρώ.

O “Φέτφα” έχει αγωνιστεί συνολικά σε 36 παιχνίδια, έχοντας 10 γκολ και 4 ασίστ.

To Top