ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζευγάρι Σκωτσέζων κέρδισε 33.000.000 εκατομμυρία λίρες στο Λόττο – Πώς το.. γιόρτασε

Ενα ζευγάρι Σκωτσέζων είδαν τη ζωής του να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη αφού το δελτίο τους ήταν το ένα από τα δύο νικητήρια του βρετανικού Λόττο, το οποίο απέδωσε 33 εκατομμύρια λίρες.

Ο Ντέιβιντ και η Κάρολ Μάρτιν από το Χάουικ, στα σύνορα Σκωτίας-Αγγλίας, είδαν τη ζωή τους να αλλάζει το πρωινό της περασμένης Κυριακής. Λίγη ώρα αφότου ξύπνησαν, αποφάσισαν να ελέγξουν τους αριθμούς του δελτίου τους για την κλήρωση του Λόττο, η οποία είχε πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου.

Μετά από 14 τζακ-ποτ, το αστρονομικό ποσό που θα μοιραζόταν ήταν στα 66 εκατομμύρια λίρες και έμελλε το δικό τους δελτίο να είναι το ένα από τα δύο που πέτυχαν σωστά όλους τους αριθμούς.

Μετά το αρχικό σοκ, όπως παραδέχθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, γιόρτασαν το γεγονός με αρκετές κούπες τσάι ενώ άρχισαν να κάνουν τα όνειρά τους για το μέλλον.

«Τηλεφωνήσαμε στην κόρη μας, η οποία εργάζεται στην Αυστραλία. Το πρώτο μας έξοδο, θα είναι το εισιτήριο της για να έρθει στην αγκαλιά μας» δήλωσε η Κάρολ Μάρτιν, η οποία είπε αστειευόμενη πως θέλει να αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια Brogues αξίας 200 λιρών.

Οι μαγικοί αριθμοί 26,27,46,47,52 και 58 ήταν αυτοί που άλλαξαν τη ζωή τους όχι όμως και την ψυχή τους όπως παραδέχθηκε ο Ντέιβιντ Μάρτιν, ο οποίος είπε στην συνέντευξη Τύπου πως από τα πρώτα πράγματα που θα επιδιώξει θα είναι να βοηθήσει τα θύματα από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Βρετανία.
Πηγή: iefimerida.gr

To Top