ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζεϊμπέκης: “Απαραίτητο να ξεκαθαρίσει ο Λάσκαρης”

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη, πρώην μέλος των δ.σ. των κιτρινόμαυρων και νυν δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζεϊμπέκης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Stoiximan.gr: Τα VirtualSports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά για τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε:

Με Μπουτάρη δήμαρχο ποτέ δεν ξέρεις, κάθε μέρα λέει άλλα, τώρα αυτά που δηλώνει ότι είναι star είναι ματαιοδοξία. Έγινε εχθές αυτή η είσοδος από ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, ήταν βουλευτές, πρώην περιφερειάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι. Ζήτησαν να γίνει ψήφισμα για το θέμα της Μακεδονίας. Εμείς από την δική μου την παράταξη δεν ψηφίζουμε ότι έρχεται από εκεί, δεν εξετάζουμε αν είναι σωστό ή λάθος, απλά δεν το ψηφίζουμε.

Και αυτό επικράτησε. Φυσικά όμως και δεν αναγνωρίζουμε κανένα Μακεδονικό έθνος. Θα είμαι και στο συλλαλητήριο. Πιστεύω ότι θα έρθουν όλοι οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης και θα έρθουν όλοι μαζί. Είναι όμως μια συγκέντρωση για την πατρίδα και την Μακεδονία, δεν γίνεται να το κάνουμε πολιτικό θέμα.

Για τον Ζουράρι:

Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι ιδιόρρυθμοι και εκφράζονται όπως τους έρθει. Τώρα δεν με εκπλήσσει αυτό το πράγμα από τον κ.Ζουράρι, όπως δεν με εκπλήσσει και ότι πει ο κ.Μπουτάρης. Εδώ έχει πει ότι δεν πειράζει να χάσουμε μερικά νησιά, έχει προσβάλει τους μαθητές μας, αν θέλει να κάνει τον εαυτό του Τσουκαλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Απλώς πρέπει ορισμένοι άνθρωποι να καταλαβαίνουν ότι πρέπει να τηρούν ένα σοβαρό προφίλ, δεν γίνεται να είσαι υπουργός παιδιάς και να εκφράζεσαι έτσι.

Και συνέχισε: Ο συγκεκριμένος είπε ότι δεν πειράζει να παραχωρήσουμε κάποια Ελληνικά νησιά και τώρα είπε ότι θα είναι στην εξέδρα γιο την Μακεδονία.

Και δεν απορώ που δεν ζητάει συγνώμη, συγνώμη ζητάς όταν σου ξεφεύγει κάτι, ο κ.Ζουράρις ξέρει πολύ καλό τι κάνει.

Να τα σκεφτούν αυτά οι υγιείς φίλαθλοι και να σκεφτούν αν στις επόμενες εκλογές πρέπει να ψηφιστεί ξανά.

Για τις εξελίξεις που υπάρχουν στην Κ.Α.Ε. Άρης:

Είχα πει ότι έπρεπε να γίνει αυτό, χαίρομαι που γίνεται και περίμενα μέχρι το τέλος της χρονιάς να είχε γίνει.

Καλό και ας άργησε, πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, και από αυτούς που ενδιαφέρονται, και από τον κ.Λάσκαρη.

Είναι μια κίνηση απαραίτητη.

To Top