ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζεϊμπέκης για τις δηλώσεις Μπουτάρη, την ανάγκη στήριξης του Λάσκαρη και τον… Αρειανό Κλοπ

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής, αλλά και παράγοντας του Άρη και νυν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης, μίλησε για τις  πρόσφατες δηλώσεις Μπουτάρη, αλλά και για τον Άρη.
Αναλυτικά όσα είπε στο στο YellowRadio 92,8
Για τις δηλώσεις του κ.Μπουτάρη υπέρ του Ιβάν Σαββίδη: «Θα σας απαντήσω σαν δημοτικός σύμβουλος και όχι σαν οπαδός του Άρη. Δεν μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία να σχολιάζουμε τις τοποθετήσεις του δημάρχου γιατί ξέρουμε πως είναι λίγο ακραίος στις τοποθετήσεις του. Πάντα τοποθετείται με αυτό τον τρόπο και θέλει να παίζει επικοινωνιακά. Θέλει να ασχολούνται τα μέσα μαζί του.
Πριν ένα χρόνο είχε πει πως δεν χρειάζονται όλες οι ομάδες στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να υπάρχει μια. Δεν μας προξενούν εντύπωση οι δηλώσεις. Δεν τα περνάμε χωρίς να μας ενοχλήσουν, αλλά δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να τα σχολιάζουμε.
Το δημοτικό συμβούλιο είναι κοντά στα 50 άτομα και καθένας υποστηρίζει άλλη ομάδα. Με ενόχλησε σαν αριανό η τοποθέτηση του αλλά δεν έγινε και τίποτα. Σίγουρα, θα πρέπει να μας εξηγήσει τι εννοεί πως θα γίνει χαλάκι. Δεν χρειάζεται να στεκόμαστε σε μια δήλωση αλλά πρέπει να ψάχνουμε τι εννοεί. Εγώ θα του το ρωτήσω πως ακριβώς το εννοεί. Όταν έχεις να κάνει με τον κ.Μπουτάρη τα περιμένεις όλα».
Για τον μπασκετικό Άρη: «Ο Άρης έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω. Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι πως ο κ.Λάσκαρης πρέπει να στηριχθεί. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας και ακόμη περισσότερο από αυτούς που είναι δίπλα του. Επίσης, πρέπει να γίνει ιδιαίτερη δουλειά στις ακαδημίες και να αρχίζει να βγάζει ξανά παιδιά ο Άρης από τα σπλάχνα του».
Για την υποψηφιότητα της ΕΚΑΣΘ: «Θέλουμε να κάνουμε μια καινούργια κίνηση ανανέωσης. Θέλουμε να δώσουμε νέες ιδέες και πιστεύουμε πως μετά από 16 χρόνια πρέπει κάτι να αλλάξει. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά ήρθε ο καιρός να αλλάξει κάτι».
Για την υποστήριξη στην Λίβερπουλ: «Συνεχίζω να υποστηρίζω τη Λίβερπουλ και θα συνεχίσω να το κάνω, πόσο μάλλον τώρα που έχει και Αριανό προπονητή».
To Top