ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζεϊμπέκης: “Εάν ο Άρης χρειαστεί ο,τιδήποτε, ο Δήμος θα βρει τον τρόπο να βοηθήσει”

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Ζεϊμπέκης, που διετέλεσε παλαιότερα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Άρης, μίλησε για τη βράβευση της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, τον μπασκετικό Άρη, τον Ερασιτέχνη αλλά και το ζήτημα του κλειστού γυμναστηρίου τις Πυλαίας.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Yellow Radio:

Για τη βράβευση της ομάδας μπάσκετ με καρότσι: «Καταρχήν, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλους τους παραολυμπιονίκες, γιατί και εκεί έχουμε παιδιά φίλα προσκείμενα στον Άρη, και ακόμη μια φορά στα παιδιά με το καρότσι, που πήραν το πρωτάθλημα Ελλάδας και εύχομαι να είναι κάθε χρόνο πρωταθλητές. Ήταν μια ωραία στιγμή, έγινε αυτή η εισήγηση που την δέχτηκε η διοίκηση του Δήμου και έγινε η βράβευση».

Για το αν ήταν δική του εισήγηση η βράβευση: «Για να μην ξεχωρίζουμε πρόσωπα, πάντα υπάρχει μια θετική εισήγηση για να φαίνονται αυτά τα πράγματα, για να δίνουμε και ένα κίνητρο στα παιδιά, στους νέους, και ειδικά όταν είναι επιτυχία ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Δεν χρειάζεται να ξεχωρίζουμε, λοιπόν, ποιος το έκανε. Ήταν μια εισήγηση που την δέχτηκε όλο το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα».

Για το αν οι βραβεύσεις συνοδευόταν με μια επιβράβευση 20.000 ευρώ: «Όχι. Ο Δήμος προσπαθεί να βοηθάει, απλώς πρέπει να χρήματα να αποδίδονται σε κάποιους. Αν ο Άρης δεν πάρει την ενημερότητα ίσως δεν μπορεί να βοηθήσει ο Δήμος. Απλώς είπαμε από την Δήμο ότι εάν χρειαστεί οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια θα βοηθήσουμε, δεν έχουμε αφήσει κανέναν σε αυτό το κομμάτι».

Για το εάν έχει παρακολουθήσει κάποιο φιλικό του μπασκετικού Άρη: «Παρακολούθησα το τελευταίο. Αυτήν την στιγμή, όμως, είναι λίγο νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, όμως, είναι μια καινούρια ομάδα που πρέπει όλοι να μπουν στη ιδεολογία του προπονητή και της ομάδας. Φέτος, επίσης, έχουμε ένα ευρωπαϊκό πιο βαρύ, οπότε θέλει και περισσότερη προετοιμασία».

Για το τι του άρεσε και τι όχι στον μπασκετικό Άρη: «Δεν θέλω αυτήν την στιγμή να μπω σε θέμα προπονητικό. Η ομάδα μου άρεσε, είναι αθλητική, όλοι μπορούν να κάνουν πολλά, και αυτό που μου αρέσει είναι ότι πλέον βλέπουμε και κανένα πεντάρι, ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να παίξουν με πλάτη και να διευκολύνουν τους περιφερειακούς».

Για το αν αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω: «Το πιστεύω και εγώ, η ομάδα φέτος έχει πιο πολύ βάθος. Πέρυσι ας πούμε θεωρώ πως δεν είχαμε έναν καθαρό άσσο και για αυτό είδαμε ότι σε πολλά ματς μας κράτησε ο Ξανθόπουλος. Βλέπω ψηλούς, βλέπω πιο γεμάτη ομάδα. Είναι και η προσπάθεια του κ. Λάσκαρη να επενδύσει περισσότερα χρήματα, είναι και ότι δόθηκε η ευκαιρία στον κ. Πρίφτη να μπορέσει να πάρει περισσότερους παίκτες, είναι πολλά…».

Για τον Ερασιτέχνη Άρη και τα προβλήματα που υπάρχουν: «Έχω κάνει αντιπρόεδρος στον Άρη, τα γνωρίζω, ξέρω τα προβλήματα, ξέρω τα νούμερα, ξέρω τι χρωστάει ο Άρης. Φυσικά και θα βοηθήσουμε, εδώ βοηθάμε άλλες ομάδες…. Δεν θα βοηθήσουμε την ομάδα μας; Κάνει μια έντιμη προσπάθεια ο κ. Ψηφίδης, αλλά πρέπει να υπάρξει ένα τείχος να παραμεριστούν τα παλιά.

Είχαμε προσπαθήσει, κάναμε 2-3 κινήσεις που αποδείχθηκαν σωστές. Δώσαμε τότε κάποια κομμάτια του συλλόγου, δώσαμε τα μικρά στο ποδόσφαιρο σε έναν Αρειανό που μπορεί και τα συντηρεί, δώσαμε το βόλεϊ γυναικών, το μπάσκετ γυναικών γυναίκες και φαίνεται πως τα τμήματα ευδοκιμούν. Δεν μας άκουσαν στο βόλεϊ, αλλά πιστεύω ότι και εκεί διορθώνονται τα πράγματα».

Για την απόφαση της νομαρχίας να πληρώνει για το γυμναστήριο της Πυλαίας: «Αυτό είναι παλιό, είχε ξαναγίνει, το διέκοψαν, το έδωσαν κάποια στιγμή στον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει και το έδωσαν στην περιφέρεια. Από την αρχή ήταν έτσι, δεν είναι κάτι καινούριο.

Πρέπει να δοθεί μια λύση και να μην υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, τότε θα πρέπει να πληρωθούν και τα έξοδα των υπόλοιπων συλλόγων. Πρέπει να πάρουν μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη. Ας γίνει ένας διακανονισμός και από εδώ και μετά ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες σας».

To Top