ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζεϊμπέκης: “Ξέρει τι ανέλαβε ο Γουλιέλμος, μπορεί να ξεφύγει από το πρόβλημα τον χρεών ο Άρης”

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης, μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας και του μπάσκετ, αναφέρθηκε σε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio…

Αρχικά για την γνωριμία του με τον Πατέρα Αντώνιο, ο οποίος ανακηρύχθηκε πρώτος Ευρωπαίος πολίτης και την “Κιβωτό του κόσμου” ανέφερε: Ήταν μια σημαντική γνωριμία, ο Πατέρας Αντώνιος ξεκίνησε με 8 παιδάκια και τώρα έχει 400, σε ένα τετραόροφο κτήριο στεγάζει όποιο παιδί το χρειάζεται το βοηθάει, ότι ηλικία και αν έχει και ότι εθνικότητα.

Έχει πλέον πάρει πανευρωπαϊκές διαστάσεις, ένας νέος άνθρωπος προσφέρει ένα τόσο μεγάλο έργο. Το έργο του είναι μοναδικό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Νιώθω τυχερός που τον έχω γνωρίσει.

Για την αγάπη του Πατέρα Αντώνιου για το μπάσκετ: Είναι και λάτρης του μπάσκετ, έχει τρέλα με το μπάσκετ, όπως και πολλοί άλλοι έχει πολύ καλή εικόνα για το μπάσκετ του Άρη από εκείνη την χρυσή εποχή της Αυτοκρατορίας. Τον γνώρισα με μια μπάλα στα χέρια.

Για το τελευταίο πέρασμα του ίδιου από την διοίκηση της ΚΑΕ, όταν έβαλε πλάτη στα δύσκολα: Ήμασταν μια διοίκηση ειδικών συνθηκών, ο στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα από τα χειρότερα, τον πετύχαμε, πιστεύουμε ότι η προσπάθεια μας απέδωσε, τώρα για το πως, πρέπει να γράψουμε ένα βιβλίο.

Μας στοίχισε την υγεία μας, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε την ομάδα έτσι, να δούμε από εδώ και πέρα τι θα γίνει. Πλέον ο κ.Γουλιέλμος έχει αναλάβει το διοικητικό, ο κ.Αγγέλου το αγωνιστικό, τα είπε και ο κ.Γουλιέλμος στην συνέντευξη τύπου. Οπότε περιμένουμε οι αποφάσεις που έχουν πάρει πως θα λειτουργήσουν και οι επιλογές τους αν θα βγουν.

Για την σημασία της ανάγκης να υπάρχει ρευστότητα και χρήματα στην ΚΑΕ: Είναι το καύσιμο για όλα τα πράγματα, και για τις επιχειρήσεις και για τις ομάδες, το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη, είχε πει ο κ.Γουλιέλμος ότι θα αξιοποιήσει το μάνατζμεντ και το μάρκετινγκ και θα αποκομίσει έσοδα.

Επειδή πηγαίνω να πάρω τον γιό μου από την προπόνηση βλέπω και την μπουτίκ να είναι άδεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει κωλυσιεργία αλλά πρέπει να είναι γεμάτη, παίζει ο Άρης τώρα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηνιακό, δεν πρέπει να είναι γεμάτη η μπουτίκ; Από ένα κασκόλ να πάρει ο καθένας είναι σημαντικό έσοδο. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στο ποδόσφαιρο. Και εκεί η μπουτίκ θα πρέπει να είναι έτοιμη για τον κόσμο, έρχονται τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κτλ.

Για το αν ο Δ.Γουλιέλμος μπορεί να πετύχει: Αυτό το ξέρει ο ίδιος, είναι ένας άνθρωπος που έχει γνώσεις δικηγορικές, ξέρει τι ανέλαβε, από εκεί και πέρα δεν ξέρω σε ποιους ανθρώπους στηρίζεται, ποια είναι η οικονομική του εμβέλεια, σαν διαχείριση τα πάει καλά, αλλά χωρίς να ξέρω ποιοι είναι δίπλα του δεν μπορώ να πω.

Για τα περίπου 550.000 ευρώ, χρήματα που έχουν μπει στα ταμεία της ΚΑΕ Άρης τους τελευταίους μήνες και πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ποσό: Είναι οι προκαταβολές των παικτών, είναι η καθημερινότητα, είναι οι υπάλληλοι, έχει έξοδα η ομάδα, είναι πολύ σημαντικό αυτό το ποσό. Είναι μια θετική εξέλιξη που μπήκαν αυτά τα χρήματα.

Για το αν ο Άρης μπορεί να ξεφύγει από το πρόβλημα των χρεών: Αν αυξήσει τα έσοδα ναι, μπορεί ο Άρης να έχει περισσότερα έσοδα, και από διαφήμιση, και από μπουτίκ, τότε μπορεί μέσα σε μια τριετία να έχει η ομάδα ένα ποσό που δεν θα είναι πρόβλημα, πιστεύω ότι μπορεί να έχουν φύγει πάνω από τα 2/3 του ποσού.

Για τον λόγο που μια ομάδα σαν τον Άρη δεν έχει κάποιον επενδυτή: Πιστεύω ότι δεν έγινε καλή προσέγγιση, είναι οι ευκαιρίες, είναι οι στιγμές, αλλά χρειάζονται και κάποιες προσεγγίσεις. Και στο μπάσκετ που μπήκε ο κ.Γουλιέλμος και ο κ.Λάσκαρης είναι σημαντικό ότι ξέρανε τι αναλάμβαναν

Για το αγωνιστικό: Είναι μια ομάδα που χτίστηκε όπως την ήθελε ο κ.Αγγέλου, ελπίζουμε να βγάλει αυτό που θέλει ο κόουτς και να το δούμε μέσα στους αγώνες. Θα την δούμε πως θα λειτουργήσει στα δύσκολα, ήταν πολύ μεγάλη νίκη αυτή του Λαυρίου γιατί θα μπορούσε να γυρίσει όλη η χρονιά αν ήταν ήττα. Τώρα το σημαντικό παιχνίδι είναι στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα όλοι είναι επιλογές του Βαγγέλη Αγγέλου, είναι πολύ έμπειρος, γνωρίζει και είναι αυτός που θα πάρει την ευθύνη.

Για τον κόσμο της ομάδας: Το έχω ξαναπεί, αν ο Άρης με τα προβλήματα που πέρασε δεν είχε τον κόσμο που έχει θα είχε διαλυθεί, την συμπαράσταση, την υπομονή και τα χρήματα που έχει δώσει ο κόσμος του Άρη δεν τα έχει δώσει καμία άλλη ομάδα, αυτό το πράγμα είναι συνυφασμένο με την ιστορία του συλλόγου, δεν πάει ο Άρης χωρίς κόσμο, και αυτό θα πρέπει να το σέβονται όσοι είναι διοικούντες όλων των τμημάτων. Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν από χώρα σε χώρα, από πόλη σε πόλη, για αυτό θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

Για το αν πρόκειται να κατέβει στις δημοτικές εκλογές: Περιμένω την απόφαση να δω ποιος θα είναι ο επικεφαλής, περιμένω και εγώ την αξιολόγηση την δική μου και θα πράξω αναλόγως. Τώρα για το ποιος θα είναι ο επικεφαλής πολλοί θέλουν, πολλοί έχουν δείξει ότι θέλουν, πολλοί έχουν πάει να πάρουν το χρίσμα αλλά δεν το πήραν.

To Top