ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζεϊμπέκης: “Υπομονή και νοικοκύρεμα τα… μυστικά της επιτυχίας του Άρη” (audio)

Ο πρώην παίκτης αλλά και παράγοντας της ομάδας μπάσκετ του Άρη Νίκος Ζεϊμπέκης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και την εκπομπή «Αθλητικό Χ-press» και μίλησε για την Εθνική, την προσπάθεια που καταβάλλεται στην ΕΟΚ, αλλά και στην πορεία του φετινού Άρη.

Για το αν γίναν βήματα να ξαναγίνει η Θεσσαλονίκη… μπασκετομάνα: «Είμαστε 14 μήνες στη διοίκηση, είναι πολλά που πρέπει να αλλάξουν, απ τα οικονομικά μέχρι τα λειτουργικά. Έχουμε δείξει τη διάθεσή μας. Είναι ήδη καλύτερα τα πράγματα σε όλους τους τομείς, αλλά έχουμε ακόμη δουλειά».

Για την Εθνική μπάσκετ και αν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο προς το παρόν. Θέλουμε να πάμε και στη Θεσσαλονίκη και στην επαρχία, αλλά δεν έχουν τις προδιαγραφές πολλά γήπεδα.

Είναι όμως πρόθεσή μας να φέρουμε την Εθνική στη Θεσσαλονίκη».

Για τον φετινό Άρη: «Νιώθω φοβερή ικανοποίηση γιατί επέμενα για τον συγκεκριμένο προπονητή, επέμενα γιατί ήταν άνθρωπος που έλεγε ότι μπορεί να κάνει ομάδα και με μπαν και σιγά σιγά να ανεβαίνουμε. Θέλει υπομονή και νοικοκύρεμα σιγά σιγά για να γίνει η εξυγίανση της ομάδας. Και βλέποντας όλοι ότι είσαι εντάξει στους διακανονισμούς σου και πληρώνεις, διορθώνεις όλο σου το πρόσωπο και έτσι θα έρθουν και χορηγοί και παίκτες. Φυσικά, βλέποντας και αυτό το γήπεδο με αυτόν τον κόσμο που το  χαίρονται ακόμη και οι αντίπαλοι, η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα πλέον.

 

To Top