ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζημιές στο αυτοκίνητο του Καρυπίδη, κινδύνεψαν μικρά παιδιά!

Πόσο πιο κάτω θα πάει το ποδόσφαιρο; Η “τυφλή” επίθεση στο Αττικό Δάσος όπου διεξαγόταν η κλήρωση της Φούτμπολ λιγκ, ξεπέρασε τα όρια! Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ, περίπου 30 κουκουλοφόροι έφτασαν στο σημείο, πετώντας μολότοφ, φωτοβολίδες, καρέκλες και τραπέζια, έριξαν κάτω τις κάμερες, έσπασαν λάπτοπ φωτογράφων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας φωτογράφος.

Η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης συνεχίζεται, με τις Εθνικές ομάδες να δίνουν… μάχη για μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018! Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων στο Foxbet.gr!

Οι κουκουλοφόροι δεν είπαν το παραμικρό, παρά πήγαν στην κλήρωση με στόχο να επιτεθούν. Όσοι βρίσκονταν στην κλήρωση τούς φώναζαν να σταματήσουν, ουρλιάζοντας μια και κινδύνεψαν μικρά παιδιά: “Τι κάνετε; Υπάρχουν παιδιά εδώ…”. Προτού φτάσει στο σημείο η Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι είχαν αποχωρήσει.

Την ώρα της επίθεσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος της λίγκας Στέλιος Σφακιανάκης, αλλά και ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης. Ζημιές υπέστησαν αρκετά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων αυτό του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.

To Top