Ζητάει… μαχητές, ετοιμάζει αλλαγές, ψάχνει γκολτζή

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Άρη, ο Σάκης Τσιώλης το γνωρίζει και αναζητεί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ποδοσφαιριστές μαχητές. Παράλληλα, με δεδομένη την απουσία των Σολτάνι, Τσέζαρεκ αναζητεί τον τρόπο που θα… ξεκλειδώσει την υπόθεση γκολ για την ομάδα του.

Παίκτες… μαχητές που θα βάλουν τα πόδια τους στη «φωτιά» αναζητεί ο Σάκης Τσιώλης για την ενδεκάδα του Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι κίτρινοι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, γεγονός που τους έχει επηρεάσει όλους μέσα στην ομάδα, γνωρίζοντας ότι έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη εβδομάδα.

Είναι κοινό… μυστικό ότι ο Τσιώλης είναι απογοητευμένος από επιλογές που έκανε αλλά δεν του βγήκαν και γι αυτό ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα του ΟΑΚΑ. Η ιστορία με τους Καστίγιο και Νέτο είναι γνωστή και θεωρείται απίθανο να ξεκινήσουν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από κει και πέρα αλλαγές θα γίνουν και σε άλλα πρόσωπα. Φατί και Καπετάνιος πιθανότατα θα κάτσουν στον πάγκο.

Από κει και πέρα, ο 52χρονος προπονητής θα ρίξει το βάρος προκειμένου να βρει τον τρόπο που θα ξεκλειδώσει την άμυνα της αθναϊκής ομάδας και θα βρει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. 
 
Όλα αυτά στη θεωρία… Περισσότερες σκέψεις για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται να αποκαλύψει σήμερα στην προπόνηση που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελιδης, όταν και θα ανοίξει τα πρώτα του χαρτιά…

To Top