ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζητάει περισσότερα από τα εξτρέμ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας

Ο Άρης ξεκίνησε τη σεζόν με συνωστισμό στις θέσεις των εξτρέμ, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσε και στην διακοπή ρίνεται μεγάλο βάρος στην αξιοποίηση των παικτών που αγωνίζονται στα δυο άκρα…

Σάπι Σουλεϊμάνοφ και ο Κίκε Σαβέριο είναι οι βασικοί για τα δύο άκρα, αλλά η απουσία ανταγωνισμού δεν τους βοηθάει να παρουσιάζουν βελτίωση. Συνολικά έχουν κάνει καλά νούμερα, αλλά μετρούν μεμονωμένα και οι δύο μερικά καλά παιχνίδια και σε αρκετά η απόδοσή τους πέφτει. Σαμόρα και Παναγίδης προστέθηκαν το ρόστερ και αποτελούν επιλογές, που έρχονται όμως από τον πάγκο, ενώ Κάρλσον και Μενέντες βοήθησαν ελάχιστα.

Το διάστημα αυτό ο Άκης Μάντζιος ζητάει περισσότερα πράγματα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου και στα διαδικασία των πλέι οφ θα τους πιέσει για να πάρει χειροπιαστά αποτελέσματα. Υπάρχει ένα πρόγραμμα από τον Μάντζιο και τους συνεργάτες του για να ανέβουν και οι δύο ποδοσφαιριστές και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, ο Άρης θα πατάει δυνατά και στα δύο άκρα της επίθεσης.

To Top