ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζητάει πλήρη ενημέρωση για τις συμφωνίες και ετοιμάζει κίνηση η ομάδα Αρβανιτίδη

Ο Ερασιτέχνης Άρης αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον Άλεξ Κάλας και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Ο ΑΣ Άρης συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή και έφτασε στην απόφαση να τερματίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία, ως αποτέλεσμα της αποτυχημένης προσπάθειας για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. 

Την ίδια ώρα, η ομάδα των επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Αρβανιτίδης δείχνει αποφασισμένη να κάνει κίνηση ενόψει της γενικής συνέλευσης της Δευτέρας, να φωνάξει “παρών” στις εξελίξεις και να ζητήσει το τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ήδη σε πρώτη φάση αναμένεται να ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις συμφωνίες με τον Ερασιτέχνη και τους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να δρομολογήσει τις επόμενες ενέργειες της. Όλα αυτά με τον Άρη να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, τέλη Αυγούστου και ενώ χάθηκε πολύτιμος χρόνος από τις κωλυσιεργίες των παραγόντων του συλλόγου.

To Top