ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητείται… χαρακτήρας και αντίδραση! Ο Άρης με πολλές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης “πληγωμένος” ψυχολογικά (μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την ΑΕΚ) και αγωνιστικά (πολλές απουσίες), αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ στο “OPAP Arena” (19:30 – PRESSARIS LIVE) επιστρατεύοντας χαρακτήρα και μέταλλο για να βγάλει αντίδραση.

Ο Άλαν Πάρντιου μετράει επιστροφές (Οντουμπάτζιο, Νταμπό), αλλά και σημαντικές απουσίες (Μανού Γκαρθία, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Λουίς Πάλμα), ενώ κυρίως καλείται να βρει τον τρόπο να εμπνεύσει στην ομάδα τη συνέχεια της προσπάθειας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας για τα πλέι οφ.

“Έχουμε παίξει αυτό το μήνα πολλά δύσκολα παιχνίδια. Αυτό είναι το τελευταίο δύσκολο και μετά θα έχουμε 6-7 ημέρες να προετοιμάσουμε το επόμενο. Έχουμε χάσει τον Μαντσίνι, δεν έχουμε τον Μανού, δεν θα είναι ο Καμαρά, ο Καμάτσο, ίσως και ο Οντουμπάτζιο. Δεν αποτελούν δικαιολογία όλα αυτά, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Αν καταφέρουμε απέναντι στην ΑΕΚ να φτάσουμε στο επίπεδο της απόδοσης που είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, έχουμε πιθανότητες υπέρ μας. Όλη η δουλειά που κάνουμε φαίνεται στην απόδοσή μας. Μας διαφεύγει το γκολ, αλλά θα έρθει κι αυτό!” είπε χαρακτηριστικά ο Άγγλος τεχνικός.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός του Άρη Χουλιάν Κουέστα προσπάθησε να στείλει το δικό του μήνυμα. Όπως είπε: “Είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση για εμάς… Θέλαμε να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογική μας διάθεση, γιατί ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε δυσκολίες με τους τραυματισμούς, όμως, όποιοι κι αν είμαστε, πάμε για νίκη σε αυτό το ντέρμπι! Κοιτάζουμε μπροστά, αυτό πρέπει να κάνουμε. Γενικότερα, οπωσδήποτε πρέπει να έχουμε επιστροφές παικτών, γιατί έχουμε να κυνηγήσουμε το στόχο της Ευρώπης. Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία”.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού Οντουμπάτζιο, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Με τις δύο γνωστές απουσίες των Φερνάντες και Μοχαμάντι καταστρώνει τα πλάνα του ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, πρώτη αποστολή μετά την επέμβαση για Ελίασον.

Ο Λιβάι Γκαρσία ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και φωνάζει «παρών» για το ματς με τον Άρη.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

19:30 ΑΕΚ – Άρης

  • Διαιτητής: Γκοντίνιο Λούις
  • Βοηθοί: Τεϊσέιρα Λούις, Μότα Πέντρο
  • 4ος: Τσαγκαράκης Πέτρος
  • VAR: Ναρσίσο Αντρέ, Μπουξμπάουμ Ρέινχαρντ
To Top