ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ζητούμενο η Football League για τον Λάσκαρη – Δεν αποπνέει υγεία και ομόνοια ο ΑΣ»

O νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Νίκου Λάσκαρη στο ποδόσφαιρο του Αρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τον Λάσκαρη: «Έχω προσπαθήσει να τον πείσω να ασχοληθεί με τον ΑΣ μια ώρα αρχύτερα, αλλά με αυτά που γίνονται και εντός και εκτός Άρη, είναι κάτι πολύ δύσκολο».

Τι αποτρέπει τον Λάσκαρη να ασχοληθεί: «Κατ’ αρχάς, τα όσα γίνονται στην ΕΠΟ με την απόφαση-μνημείο την Πέμπτη. Επίσης ο ΑΣ δεν αποπνέει υγεία ούτε και ομόνοια για να ασχοληθεί. Προϋποθέσεις που υπήρξαν στο μπάσκετ όταν πήρε την απόφαση να ασχοληθεί.

Ακόμη, προοπτική της Γ Εθνικής δεν είναι και ότι πιο ελκυστικό. Ένας Άρης καθαρός και με νέο ΑΦΜ θα είναι πιο ελκυστικότερος και από το ίδιο το μπάσκετ. Η Β Εθνική είναι ζητούμενο. Οι πληροφορίες μου από κυβερνητικές πηγές είναι ότι αργά ή γρήγορα το «ασανσέρ» θα τελειώσει.

Οι ομάδες που πέφτουν στη Γ’ Εθνική θα μένουν εκεί. Αυτό είναι και το πρόβλημα του κ. Λάσκαρη. Δηλαδή δεν μπορώ να εγγυηθώ στον κ. Λάσκαρη ότι αν μείνει ο Άρης στη Γ΄Εθνική θα μπορέσει να ανέβει τελειώνοντας την εκκαθάριση με ηρεμία. Ακόμα κι αν πάρει την 1η θέση θα αναβιώσουν τα χρέη του παρελθόντος».

Θα κάνει κουβέντα ξανά με τον κ. Λάσκαρη: «Αυτήν την εβδομάδα τον περιμένουμε στην Ελλάδα και θα ξανακουβεντιάσουμε. Δείτε όμως τι γίνεται στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος ήρθε στο μπάσκετ, έβαλε με το καλημέρα ένα σωρό λεφτά και η ομάδα έφαγε τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα μπάσκετ για ένα μπουκάλι και λίγα υβριστικά συνθήματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα στην Ελλάδα που αποτρέπουν κάποιον να ασχοληθεί με τον αθλητισμό».

To Top