ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζητούμενο να διατηρήσει τη φιλοσοφία του, αλλά να γίνει πιο δυναμικός!

Ο φετινός Άρης είναι μία ομάδα που δομήθηκε όπως ακριβώς πρέπει να εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο ο σύλλογος αυτός. Παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας και δημιουργίας…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αν κάτι λείπει από την φετινή ομάδα του Άρη είναι αυτό το… νεύρο το οποίο πολλές φορές δεν κάνει την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο.

Έως ένα βαθμό, είναι αρκετά λογικό καθώς ο Άρης “χτίστηκε” ώστε να παίζει αποκλειστικά και μόνο ποδόσφαιρο δημιουργίας και όχι να αμύνεται απέναντι στον αντίπαλό του, όποιος κι αν είναι αυτός,όπου κι αν αγωνίζεται. Αυτό είχε στο μυαλό του ο Πάκο Ερέρα το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, πως ο φετινός Άρης είναι στο γκρουπ των ομάδων με τα λιγότερα φάουλ φέτος, καθώς έχει κάνει 204 και έχει δεχθεί 243. Δηλαδή, οι παίκτες του κάνουν περίπου 15.5 φάουλ ανά ματς.

Μάλιστα ανήκει και στο γκρουπ των ομάδων με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, ενώ μαζί με ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Αν κάτι θέλει να αλλάξει στην ομάδα στον βαθμό που μπορεί ο Σάββας Παντελίδης είναι να την κάνει πιο δυναμική στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας το καλύτερο από κάθε παίκτη του στον τομέα αυτό.

Να υπάρχει διάθεση ώστε να μην αφήνεται καμία μπαλιά χαμένη, προκειμένου να νιώθει ο αντίπαλος, πως απέναντί του έχει μία ομάδα που αν χρειαστεί θα βάζει και τα πόδια της στη… φωτιά.

 

To Top