ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζιάγκος: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Άρη, δεν έχει τελειώσει η παραμονή»

Μετά την τέταρτη σερί νίκη που σημείωσε το Ρέθυμνο, βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στην Basket League. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, η ομάδα του πρέπει να κερδίσει στο Παλέ τον Άρη για να είναι σίγουρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο προπονητής του Ρεθύμνου είπε μεταξύ άλλων: «Φαντάζει εντελώς δευτερεύον να συζητήσουμε για αριθμούς μετά από μία τόσο μεγαλειώδη διαδρομή, διαχείριση και αγωνιστική συμπεριφορά στις τελευταίες 4 αγωνιστικές. Θέλω να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό μου στους αθλητές της ομάδας και να πω πόσο περήφανος νιώθω που είχα την τύχη να είμαι προπονητής τους.

Σηκώσαμε ένα φορτίο βαρύ στην πλάτη και τα παιδιά και οι συνεργάτες, το οποίο προϋποθέτει έναν ψυχισμό πολύ δυνατό. Υπάρχει ακόμα μία αγωνιστική (σ.σ. με τον Άρη στο Παλέ). Δεν έχει τελειώσει τυπικά το θέμα παραμονή.

Αν τις προηγούμενες φορές κάναμε βήματα, σήμερα κάναμε ένα άλμα. Απομένει ακόμα ένα βήμα για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Υπάρχει ακόμα μία αγωνιστική για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την παραμονή και πρέπει να κερδίσουμε».

To Top