Ζιάγκος: “Στις οκτώ νίκες το κατώφλι της παραμονή”

Τη σημασία της νίκης του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ -χωρίς να παραγνωρίζει πάντως ότι υπάρχει δρόμος ακόμα στην προσπάθεια για παραμονή- αναγνώρισε ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι (και) λόγω αντιπάλου η σημερινή επικράτηση ήταν σημαντική για την ομάδα του.

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο μας και απλά είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Για την καλή απόδοση του Κάμινγκς στο ντεμπούτο του: «Γι’ αυτό υπήρχαν και καθυστερήσεις στην άφιξή του νέου παίκτη. Έπρεπε να συνδυάσουμε διάφορες παραμέτρους στην επιλογή του παίκτη. Τώρα θα πρέπει να συνδυάσει την προσαρμογή του στα ευρωπαϊκά δεδομένα με το να βρεθεί στην καλύτερη φόρμα». 

Για το πόσες νίκες θα χρειαστούν για να εξασφαλίσει ο Πανιώνιος την παραμονή: «Προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Μακάρι να φτάσουμε όσο το δυνατόν σε περισσότερες νίκες. Νομίζω ότι με τα τωρινά δεδομένα ο αριθμός 8 είναι το κατώφλι της παραμονής».

Για την πρόκριση της ΑΕΚ στους «8» του Champions League: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση γι’ αυτή την επιτυχία. Μέσα στην ανταγωνιστικότητα χάνουμε κάποιες αξίες και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ εκπροσωπεί τη χώρα μας και κάθε επιτυχία ελληνικής ομάδας είναι επιτυχία της χώρας μας.

Από ‘κει και πέρα, ο καθένας έχει τη διαδρομή του και σαφώς υπάρχει ένα συναισθηματικό background με την ΑΕΚ. Δεν θα ήμασταν άνθρωποι, αν δεν είχαμε συναισθήματα. Αυτή τη στιγμή όμως έχω την τιμή να υπηρετώ μια άλλη μεγάλη ομάδα, που έχει παράδοση και μας έχει προσφέρει ιστορικές στιγμές και μεγάλους παίκτες».

To Top