Ζιάγκος: “Χρέος μας να δώσουμε το 101%”

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος με γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου υπογράμμισε τη σημασία του αγώνα και πως πρέπει όλοι να δώσουν το 101% των δυνάμεών τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου τόνισε χαρακτηριστικά: “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο που επίσης θα δώσει τη δική του μάχη σε ένα παιχνίδι σωτηρίας. Είναι μία ομάδα που από τη φύση της συμπεριφέρεται με ιδιαίτερη σκληρότητα στο αμυντικό κομμάτι και από κει παίρνει σκορ, ψυχολογία και ενέργεια για το δεύτερο μισό του γηπέδου.

Εμείς πρέπει να είμαστε ανθεκτικοί, όχι μόνο σωματικά αλλά πνευματικά και ψυχικά απέναντι στη σκληρή άμυνα του Άρη για να μη δώσουμε εύκολες κατοχές και αιφνιδιασμούς και να έχουμε υπομονή και καθαρές αποφάσεις στην επίθεση. Τα λάθη, το μακρινό σουτ και ο ρυθμός του αγώνα είναι τα τρία κλειδιά του ματς.

Ο κόσμος φέτος με τη στάση του και την παρουσία του δείχνει ότι θέλει να γίνει συμμέτοχος στην προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Είναι χρέος μας απέναντι του να δώσουμε το 101% για να φύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο και να συνεχίσει να στηρίζει με το ίδιο πάθος τη φετινή προσπάθεια”.

To Top