Ζιντάν: “Δεν νιώθω περήφανος για την κουτουλιά στον Ματεράτσι”

Μετανιωμένος για την κουτουλιά στον Ματεράτσι εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TF1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του ως προπονητής, στο διάστημα που πέρασε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την κουτουλιά στον Ματεράτσι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν:

Για το αν ακόμα υπάρχει η “φλόγα” στο χώρο της προπονητικής:

«Αν μπορώ ακόμα να συνεισφέρω πράγματα ως προπονητής; Ναι, πολλά, ή νομίζω μερικά. Θέλω να συνεχίσω γιατί εξακολουθώ να έχω αυτό το πάθος. Φυσικά και υπάρχει ακόμα η φλόγα. Αυτό αγαπάμε. Είναι το πάθος μου, το ποδόσφαιρο, οπότε ναι».

Για το γκολ του κόντρα στη Λεβερκούζεν στον τελικό του Champions League:

«Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο της καριέρας μου, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένα από τα πιο σημαντικά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα κερδίσει τα πάντα και μου έλειπε το Champions League. Το να μπορείς να σκοράρεις σε έναν τελικό ήταν ούτως ή άλλως ωραίο, αλλά το να το κάνεις με αυτό τον τρόπο είναι μαγικό».

Για την αποβολή του μετά την κουτουλιά στον Ματεράτσι:

«Νομίζω ότι ο Λιζαραζού είναι ο μόνος που θα μπορούσε να με συγκρατήσει εκείνη τη στιγμή. Θα ήταν σημαντικό για εκείνον να είναι μαζί μου, δίπλα μου, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Δεν είμαι περήφανος για αυτό που έκανα, αλλά είναι μέρος της καριέρας μου. Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές και αυτή ήταν μια από αυτές».

Για τις θητείες του στην Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δουλέψαμε πολύ, είχαμε απίστευτους παίκτες και μια ομάδα που με ακολούθησε. Ήμουν υπεύθυνος για πολλά πράγματα, αλλά είχα μια μεγάλη ομάδα που με στήριζε. Δεν θα ήταν δυνατό διαφορετικά. Πρέπει να έχω γύρω μου ανθρώπους με τους οποίους νιώθω άνετα. Αν όχι, δεν μπορεί να λειτουργήσει».

To Top