Ζιντάν: «Σπουδαίος προπονητής ο Κλοπ αλλά δεν πρόκειται να τον αντιγράψω»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν, για τον Γιούργκεν Κλοπ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ για το πρώτο ματς των «8» του Champions League (6/4, 22:00, Cosmotesports2HD).

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Λίβερπουλ για την προημιτελική φάση του Champions League και ο Γάλλος τεχνικός των «μερένγκες», Ζινεντίν Ζιντάν, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στον προπονητή των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως τόνισε έχει μελετήσει αρκετά κάποια στοιχεία του Γερμανού, όσο έκανε μαθήματα προπονητής. Αυτό δεν σημαίνει βεβαία ότι ο Ζιντάν έχει προσπαθήσει να εντάξει τη φιλοσοφία του Κλοπ στο παιχνίδι του.

«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει εμπειρία και έχει δουλέψει πολύ. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Είδα όλες τις τακτικές του και πολλά πράγματα από το παιχνίδι του. Δεν πρόκειται να τον αντιγράψω, όμως μπορείς να μάθεις και εγώ έμαθα από εκείνον», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Κλοπ ο Ζιντάν, ενώ στη συνέχεια ο Γάλλος ρωτήθηκε αν η ομάδα του υποτιμάται από τον κόσμο.

«Νομίζω πως ναι. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα μου. Αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Αυτή η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά και αυτό είναι τόσο καλό για την ομάδα και τον σύλλογο».

Οσον αφορά την Λίβερπουλ ο Ζιντάν δήλωσε πως: «Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Είναι ένα πολύ δυνατό και συμπαγές σύνολο. Παίζουν ως ομάδα και έχουν τρεις πολύ καλούς επιθετικούς».

To Top