Ζιντάν: “Στο DNA της Ρεάλ η κατάκτηση τίτλων”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή στις προπονήσεις και για την δίψα των παικτών του να κυνηγήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της ομάδας του στη δράση. Μεταξύ άλλων, ο Ζιζού αναφέρθηκε στην δίψα των παικτών του να κυνηγήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να δουλέψω ξανά με τους παίκτες μου ύστερα από 60 ημέρες. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Είχαμε πλάνο προπονήσεων φυσικής κατάστασης και την έκαναν πολύ καλά στο σπίτι. Είναι όλοι σε καλή φόρμα”, ανέφερε αρχικά ο Ζιντάν και συνέχισε:

“Χαιρόμαστε που είμαστε μαζί και απολαμβάνουμε αυτό που μας αρέσει. Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε καλή δουλειά σε μικρά γκρουπ. Τώρα, μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο στο τακτικό κομμάτι και βλέπω την ομάδα καλύτερη”.

Για την επιστροφή στη δράση ανέφερε πως “στους παίκτες μου αρέσει η προπόνηση, αλλά περισσότερο το να παίζουν. Ελπίζουν να το κάνουν ξανά σύντομα”.

Για το μέλλον ανέφερε ότι “πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Οι παίκτες βλέπουν ότι απομένουν έντεκα παιχνίδια και θέλουν να κάνουν δυνατό φινάλε για τον τίτλο. Αυτό είναι στο DNA του συλλόγου”.

To Top