Ζιρού: «Περήφανος που παίζω στη Μίλαν»

Την… καρδιά του άνοιξε ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε το πόσο περήφανος είναι που αγωνίζεται στη Μίλαν, αναφέρθηκε στο παιδικό του ινδαλμα τον Αντρέι Σεβτσένσκο και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που παίζω στην Μίλαν και στην Serie A. Ήταν το πρωτάθλημα που παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρός. Επίσης είμαι υπερήφανος επειδή ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής όταν ήμουν έφηβος ήταν ο πρώην φορ της Μίλαν, Αντρέι Σεβτσένκο. Είμαι τυχερός που έχω την ευκαιρία να παίζω και να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο όπως εκείνος. Παίζουμε ποδόσφαιρο για αυτά τα συναισθήματα και τα μεταδίδουμε με τη σειρά μας στους φιλάθλους και για αυτό ανυπομονώ να δώσω τα πάντα σε αυτή την ομάδα και στους οπαδούς της. Αμφότερες οι γιαγιάδες μου ήταν Ιταλίδες, είμαι υπερήφανος για τις καταβολές μου. Μελέτησα τη γλώσσα στο σχολείο. Λατρεύω αυτή τη χώρα και φυσικά την κουζίνα της» είπε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός.

Οσον αφορά τον Ιμπραΐμοβιτς, ο Ζιρού δήλωσε: «Έχω παίξει απέναντι στον Ζλάταν αρκετές φορές. Παίζει ακόμα στα 40 του και αυτό αποδεικνύει πως είναι τρομερός επαγγελματίας. Φροντίζει τον εαυτό του και το σώμα του, και εγώ θα προσπαθήσω να απολαύσω το ποδόσφαιρο για όσο καιρό το επιτρέπει το σώμα μου. Νομίζω πως είναι σπουδαίο παράδειγμα για τους νεότερους και είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Serie A. Τον απολαμβάνω στην προπόνηση και ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Νομίζω πως θα διασκεδάσουμε και θέλουμε αμφότεροι να κερδίσουμε κάτι με την Μίλαν. Με τον Ζλάταν θα είναι ευκολότερο».

To Top