ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζιώγας: “Άρης για Ευρώπη, πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Σπανό και στην Σούπερ λίγκα”

Ο προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Μιχάλης Ζιώγας μίλησε με αφορμή το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και την πορεία που πρέπει να έχουν οι κιτρινόμαυροι στην Σούπερ λίγκα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την φετινή πορεία της ομάδας ανέφερε:

Έχοντας φορέσει την φανέλα αυτού του πολύ μεγάλου συλλόγου, θεωρώ ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, στην διοίκηση, τους παίκτες το προπονητικό τιμ και τον κόσμο, γιατί μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας η ομάδα ανεβαίνει στην Super League

Αυτό φυσικά όμως δεν αποτελεί τον στόχο του Άρη, ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα και οι στόχοι πρέπει να είναι διαφορετικοί.

Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όλους γιατί έδειξαν σοβαρότητα, και ήδη ο Άρης θα πρέπει να κοιτάει το επόμενο βήμα

Για την επόμενη μέρα του Άρη στην Super League:

Τους στόχους πάντα τους θέτει η διοίκηση και μαζί με το προπονητικό τιμ για να μπορέσουν να κάνουν τα όνειρα του κόσμου του Άρη πραγματικότητα.

Το θέμα είναι το μπάτζετ που μπορούν να διαχειριστούν, τι όνειρα κάνουν και τι δυνατότητες έχουν.

Το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της ιστορίας είναι ότι ο Άρης στηρίζεται στον κόσμο του.

Σημαντικό είναι επίσης να υπάρχουν ανοιχτά μυαλά, γιατί το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.

Για τους ακριβείς στόχους που πρέπει να θέσει ο Άρης στην Super League:

Με αυτήν την ιστορία, αυτόν τον κόσμο και αυτήν την ομάδα πρέπει ο στόχος να είναι η Ευρώπη.

Θα πρέπει μάλιστα ο Άρης ήδη να ψάχνει στο εξωτερικό και το εσωτερικό για να δουν αν μπορούν να κάνουν τα όνειρα πραγματηκότητα.

Για τους Δημήτρη Σπανό, Παύλο Μυροφορίδη:

Είναι επιτυχημένοι δίχως συζήτηση, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί πραγματικά σκύψανε πάνω από το πρόβλημα του Άρη και κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα στην Super League.

Για το αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του Άρη στην πρώτη κατηγορία:

Όταν ήρθαν ο κ.Σπανός και ο κ.Μυροφορίδης στην Football league δεν υπήρχαν αντιδράσεις και ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσο θα μπορέσουν να οδηγήσουν τον Άρη στην Super League.

Πρέπει πραγματικά να δοθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία, επειδή τον ξέρω ο κ.Σπανός είναι καλό παιδί και αξιόλογος και αφού ανέβασε την ομάδα στην Super League νομίζω ότι πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία.

Για το εάν θα πρέπει ο Άρης να έχει και μια δυνατή διοίκηση:

Νομίζω ότι αυτό δεν θα έπρεπε καν να τεθεί σαν ερώτημα.

Ο Άρης είχε πάντοτε ανθρώπους που τον αγαπούσαν και πρέπει να υπάρξει μια συσπείρωση για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει.

Για την δική του σχέση με τον Απόλλων Λάρισας:

Έχω δουλέψει στον Απόλλωνα χρόνια πολλά, είναι μια ομάδα που αγαπώ, είναι μια σοβαρή ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία φέτος.

Πρώτη φορά ανέβηκε στην Football League και κάνει μια σοβαρή και αξιόλογη προσπάθεια.

Τα δύσκολα για τον Απόλλωνα θεωρώ ότι θα είναι του χρόνου, και να υπάρξει οργάνωση και μεθοδικότητα, στην ζωή πέφτει αυτός που τρέχει, αυτός που σέρνεται δεν πέφτει ποτέ.

To Top