Ζλάταν: «Αν φύγω, θα ξεχάσει το MLS ο κόσμος…»!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ίσως έπαιξε για τελευταία φορά στο MLS με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι και μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά των MLS Cup playoffs, πέταξε τη μεγάλη του «σπόντα» για την ποιότητα του πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, ενδεχομένως ν’ αγωνίστηκε για τελευταία φορά επί αμερικανικού εδάφους, με τους Γκάλαξι να ολοκληρώνουν άδοξα την παρουσία τους στα playoffs του MLS Cup και να γνωρίζουν βαριά ήττα από την Los Angeles FC με το τελικό 5-3.

Στην ολοκλήρωση της αναμέτρησης κι αφού είχε απαντήσει σε οπαδό της αντίπαλης ομάδας… πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Αν μείνω, θα είναι επειδή το MLS είναι καλό για να συνεχίσω και ο κόσμος θα συνεχίσει να το παρακολουθεί. Αν φύγω εγώ, τότε ο κόσμος θα το ξεχάσει τελείως το MLS»!

Όσο για την κίνηση που έκανε προς τον οπαδό της Los Angeles FC, είχε να πει: «Ειπώθηκαν πράγματα. Δεν θέλω να φανώ προσβλητικός, αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ για εμένα είναι σαν να πηγαίνω για προπόνηση. Το γήπεδο και οι εξέδρες είναι πολύ μικρά για εμένα. Έχω συνηθίσει να παίζω μπροστά σε 80.000 κόσμο. Είναι σαν να πηγαίνω… βόλτα στο πάρκο όλο αυτό που γίνεται».

To Top