Ζλάταν: «Επίτηδες χτύπησα τον Αθπιλικουέτα, δεν είχε τα @@@ να τα βάλει μαζί μου» (video)

Εκδίκηση για τη συμπεριφορά του Θέσαρ Αθπιλικουέτα ήθελε να πάρει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για το λόγο αυτό τον χτύπησε επίτηδες στο πρόσφατο παιχνίδι της Ισπανίας με τη Σουηδία.

Μάλιστα ο Σουηδός φορ δήλωσε ότι θα το έκανε ξανά και ξανά αν του δινόταν η ευκαιρία για να δείξει πως δεν θα πρέπει κανείς να τα βάζει με τους συμπαίκτες του.Ο Ζλάταν είχε εκνευριστεί με τη συμπεριφορά του Ισπανού αμυντικού προς κάποιο μέλος της εθνικής ομάδας της Σουηδίας και κάπως έτσι αποφάσισε να πέσει πάνω του με δύναμη για να πάρει το αίμα του πίσω.

«Επίτηδες το έκανα. Ήταν χαζό, αλλά θα το έκανα ξανά και ξανά. Δεν ντρέπομαι για την πράξη μου. Δεν θα επιτρέπω σε κανέναν να έχει τέτοια συμπεριφορά σε συμπαίκτη μου, όπως αυτή που είχε ο Αθπιλικουέτα.

Δεν είχε τα @@@ να τα βάλει μαζί μου. Ήθελα να τον κάνω να καταλάβει ότι “απαγορεύεται να τα κάνεις αυτά σε εμάς”. Και του έδειξα τι συμβαίνει όταν τα βάζει μαζί μας.

Δεν με αφορά που θα χάσω ματς των μπαράζ, με ενδιαφέρει να καταλάβει ότι δεν συμπεριφέρεσαι άσχημα σε κάποιον που είναι πεσμένος κάτω. Δεν επιτίθεσαι σε σκυλί που δεν γαβγίζει. 100% θα το έκανα ξανά» είπε ο αστέρας της Μίλαν στον Guardian.

To Top