Ζλάταν: «Οταν αποσυρθώ σκέφτομαι να γίνω… ηθοποιός»

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση μιας και ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Μιλώντας στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 105» αναφέρθηκε αρχικά για τη φυσική του κατάσταση και δήλωσε ότι θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στη δράση, μιας και ξεπέρασε τον τελευταίο τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Μεταξύ άλλων, ο Ζλάταν στάθηκε και στο συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» αλλά και για τα πλάνα που έχει να κάνει όταν αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του, τονίζοντας ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το δρόμο της… υποκριτικής!

«Επιστρέφω σύντομα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Έχω αυτοπεποίθηση σε ότι και αν κάνω στην ζωή μου. Έχω εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνω. Πόσο μακριά θα φτάσω δεν ξέρω, αλλά πάντα προσπαθώ να υπερβώ την κορυφή. Γιατί να είσαι φυσιολογικός όταν μπορείς να είσαι πιο δυνατός;

Για το μέλλον μου, έχω μερικές ιδέες. Σκέφτομαι να γίνω και ηθοποιός. Θέλω κάτι που να έχει αδρεναλίνη, αλλά ξέρω πως τίποτα δεν θα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Έχω πολλά πρότζεκτ στο μυαλό μου, αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο. Όταν γυρίσω θα γκρεμίσω όλο το γήπεδο.

Αν κερδίσω τίτλο με αυτήν την Μίλαν, τότε θα μου δώσει μεγαλύτερη χαρά από όση είχα πάρει πριν δέκα χρόνια, όταν και είχαμε κατακτήσει ξανά τον τίτλο», είπε ο Σουηδός σούπερ σταρ.

«Ο Ίμπρα είναι αυτός που αποφασίζει πότε θα σταματήσει. Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να με αποκαλούν τελειωμένο, αλλά με προκαλούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουηδός αστέρας στο ιταλικό Μέσο.

To Top