ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζντοβτς: “Δεν είναι εύκολο ψυχολογικά για τον Άρη να παίξει αυτή τη σειρά”

Ο Γιούρι Ζντοβτς εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολο για τον Άρη ψυχολογικά να παίξει αυτή τη σειρά, γιατί ενώ έχει τερματίσει τρίτος στην κανονική διάρκεια, καλείται να διεκδικήσει την θέση που έχει ήδη κατακτήσει!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επεσήμανε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη τους, αλλά στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που κατέκτησε χθες το Κύπελλο. Μας ενέπνευσαν και βοήθησαν την ομάδα ψυχολογικά. Η νίκη δεν  σημαίνει τίποτα. Ο Άρης είναι εξαιρετική ομάδα, με χαρακτηρα και έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα παίξουμε αρκετά παιχνίδια… Παρότι στο πρώτο ημίχρονο χάναμε με 10-15 πόντους, έβλεπες κάποια καλά σημάδια. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμρ εδώ. Αυτό που άλλαξε είναι ότι πιστέψαμε στη νίκη. Αν δεν πιστέψεις, δεν κερδίζεις”.

Χωρίς να ερωτηθεί είπε ότι “σαφώς και η σειρά με τον Παναθηναϊκό κούρασε τον Άρη, άδειασαν από τους πέντε αγώνες, είναι βέβαιο αυτό. Έπαιξαν εξαιρετικά. Δεν είναι εύκολο ψυχολογικά για τον Άρη να παίξει μια σειρά για την τρίτη θέση, ενώ ήταν τρίτος στην κανονική διάρκεια. Για μας είναι κάτι σαν… βραβείο αυτή η σειρά. Και εμείς έχουμε τα προβλήματα μας, γιατί χάσαμε με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του, θα παλέψουμε μέχρι τέλους”.

Για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη είπε: “Μάλλον είναι εκτός για όλη τη σειρά. Έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ίσως κάνει τρεις μήνες να γυρίσει. Δεν μπορούμε να πούμε με σαφήνεια τι έχει, ίσως πρέπει να επιλέξουμε αν θα μπει χειτουργείο ή όχι. Κατά 99% δεν θα παίξει στους υπόλοιπους αγώνες”.

To Top