ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζντοβτς: “Εξαιρετική ατμόσφαιρα, εύχομαι στον Άρη το καλύτερο στον τελικό”

Ο Γιούρι Ζντοβιτς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στα σημεία που έκριναν τον νικητή και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ατμόσφαιρα του Παλέ.

“Συγχαρητήρια στον Άρη και στον προπονητή του… Ήταν ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και οι αντίπαλοί μας είχαν τύχη στο τέλος. Δεν εκτελέσαμε αμυντικά αυτό που έπρεπε να κάνουμε, όχι στην τελευταία φάση αλλά στο τρίποντο του Κάμινγκς… Δεν ήμασταν επιθετικοί στα σουτ τους στην άμυνα…” είπε αρχικά για να σημειώσει:

“Τελείωσε το παιχνίδι, εύχομαι στον Άρη το καλύτερο για τον τελικό. Η ζωή συνεχίζεται, έχουμε πολλά να κάνουμε…”.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ υπογράμμισε: “Ξέραμε ότι θα πάει ο Άρης στο ένας εναντίον ενός, είχαμε πει για αλλαγή, αλλά δεν έγινε. αλλά μας κέρδισε πολύ εύκολα (ο Κάμινγκς) και δεν αντιδράσαμε στο ντράιβ σωστά… Τι να κάνουμε; Μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Είχαμε ετοιμάσει αλλαγές, δεν έχω δει τη φάση για να πω κάτι διαφορετικό δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες, είμαι ικανοποιημένος από αυτό που έπαιξαν”.

Καταλήγοντας υποστήριξε ότι: “Ίσως να έπρεπε να βάλω τον Ελονού στο τέλος για να έχω έναν παίκτη στην ρακέτα, αλλά είναι εύκολο να το λες τώρα… Ο Μαυροειδής παίζει με ένα πόδι, ο Σάκοτα δείχνει να έχει σοβαρό τραυματισμό, ο Βασιλειάδης επίσης… έχει τράβηγμα αλλά τα θετικά είναι για τον Ντόνι που έπαιξε πολύ καλά σήμερα…”.

To Top