Ζοάο Πίντο: «Έρχομαι εδώ και μου φέρονται σαν να είμαι ένα τίποτα»

Για πρώτη φορά μίλησε, μετά την τετράμηνη τιμωρία του ο Ζοάο Πίντο, σχολιάζοντας όσα αφορούν την ομάδα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την πικρία του για το πως του φέρθηκαν αναφορικά με την ποινή που του επιβλήθηκε.

Για όλους και για…όλα, μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ζοάο Πίντο, στην εκπομπή «Kick off» με την Αντρέα Καφά. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ και του Ατρομήτου, αναφέρθηκε σε όσα αφορούν την ομάδα του, αλλά δεν δίστασε να ρίξει αιχμές και για την τετράμηνη τιμωρία που του επιβλήθηκε:

«Πριν από αυτό το συμβάν είχαμε επίσης πέντε νίκες. Ίσως είμαι ο προπονητής με τη μεγαλύτερη εμπειρία στην Κύπρο, αλλά κανένας δεν το λέει. Ως προπονητής κέρδισα τίτλους, νίκησα την Μάντσεστερ Σίτι των 500 εκατ. ευρώ, κατέρριψα όλα τα ρεκόρ με την Μπράγκα και έρχομαι εδώ και μου φέρονται σαν να είμαι ένα τίποτα. Έδειξαν έλλειψη σεβασμού και δεν ξέρω γιατί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτούς που με τιμώρησαν, ούτε θα τους συγχωρέσω. Πολλοί μιλάνε για εμένα και δεν είναι καν στο επίπεδο μου. Δεν ανέχομαι να μιλάτε για εμένα, μιλήστε για άλλους. Δεν καταλαβαίνουνε τι λένε. Δεν είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, απλώς κρίνουν χωρίς να έχουν εμπειρία.»

‘Οσον αφορά για το τι θα ήθελε να βελτιώσει στον ΑΠΟΕΛ: « Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση. Αμυντικά είμαστε πολύ καλοί. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί γιατί θα είναι πιο εύκολο και για εμάς να παίρνουμε τη νίκη. Έχουμε καλούς συνδυασμούς, καλή κυκλοφορία και είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και στις στημένες φάσεις».

Για την προβληματική οικονομική κατάσταση της ομάδας τόνισε: «Ήρθα αφιλοκερδώς άρα δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα (σ.σ γέλια). Μου το είχε πει ο πρόεδρος ότι έχουμε οικονομικό πρόβλημα και του είπα να μην ανησυχεί. Θα παλεύουμε πάντα όλοι μαζί και θα βρούμε τρόπο να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες».

Παράλληλα, προέτρεψε τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα.

 

 

 

To Top