Ζοάο Φέλιξ: «Ιδανική για εμένα η Μπαρτσελόνα, θυσίασα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να έρθω»

Έχοντας εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Ζοάο Φέλιξ δείχνει πως έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό μετά τον δανεισμό του από την Ατλέτικο Μαδρίτης στους «μπλαουγκράνα».

Ο νεαρός Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ήδη προλάβει να σκοράρει τρεις φορές στις τρεις πρώτες εμφανίσεις του με τους Καταλανούς, πρωταγωνιστώντας με δύο γκολ στην αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης (19/9) με την Αντβέρπ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική «Mundo Deportivo», ο Φέλιξ τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα αποτελεί το ιδανικό μέρος για εκείνον έτσι ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, ενώ ξεκαθάρισε ότι άφησε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να φορέσει τελικά τη φανέλα της Μπάρτσα.

«Ο Τσάβι μου έχει πει από την πρώτη μέρα να παίζω για να το απολαύσω, να παίζω με χαρά και να παίζω το ποδόσφαιρό μου. Φυσικά μου δίνει οδηγίες τακτικής, αλλά πάνω από όλα απολαμβάνω ότι διασκεδάζω και αυτό προσπαθώ να κάνω. Ειλικρινά δεν περίμενα αυτό το ξεκίνημα. Πίστευα, και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εμένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα πάνε πολύ, πολύ καλά», ανέφερε αρχικά και στη συνέχει ρωτήθηκε για το κατά πόσο έχει μείωσε τις οικονομικές του απαιτήσεις για να πάει στην Μπαρτσελόνα, απαντώντας:

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι άφησα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από τον μισθό μου. Αλλά, έπρεπε να κάνω μια αλλαγή, έπρεπε να πάω σε ένα μέρος όπου θα μπορούσα να παίξω το ποδόσφαιρό μου, και όπως είπα, πάντα πίστευα ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό μέρος. Τα πράγματα πάνε καλά και έπρεπε να κάνω αυτή την προσπάθεια για να έχω τη χαρά να παίζω ξανά».

To Top