Ζορπίδης για το βόλεϊ: «Επιστρέφει ο Άρης, θέλουμε την άνοδο και το Κύπελλο»

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή του χρηματοδότη του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Άρη, Μιχάλη Ζορπίδη μέχρι στιγμής ήταν η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή της ΕΠΕΣΘ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Απόλυτα ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία του Άρη ο Μιχάλης Ζορπίδης βγήκε μπροστά και αγκάλιασε μία ομάδα με καταρρακωμένο ηθικό και ντροπιασμένη για τον υποβιβασμό της στο τοπικό της Θεσσαλονίκης , την ενεργοποίησε και την έβαλε σε τροχιά ολικής επαναφοράς.

«Όλοι στον Άρη είμαστε ικανοποιημένοι για αυτή την πρώτη επιτυχία μας αλλά περιμένουμε να κατακτήσουμε άλλους δύο στόχους. Θέλουμε την επάνοδο μας στην Α2 και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΕΣΘ. Είναι μέσα στις δυνατότητες μας για τον Άρη που επιστρέφει και ελπίζω ποτέ να μην ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις» ανέφερε σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας του τμήματος βόλεϊ του Άρη.

Γυρίζοντας πίσω στο καλοκαίρι και όταν ανέλαβε την ομάδα θυμάται ο κ. Ζορπίδης: «Πήρα μία ομάδα με έναν παίκτη και σήμερα έχουμε είκοσι! Πάντως  για του χρόνου θα υπάρχουν και άλλοι που φίλοι που θα βοηθήσουν στην ομάδα γιατί θα αλλάξουν τα δεδομένα και ένας μόνο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που θα έχει η ομάδα».

Τέλος τόνισε πως «ο στόχος είναι η άνοδος ,από την Α2 θα είμαστε περαστικοί , η θέση του Άρη είναι στην Α1 και να παίζει ρόλο πρωταγωνιστή».

To Top