Ζορπίδης: “Δώσαμε όρκο για να επιστρέψει ο Άρης στην κορυφή”

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη και νυν επικεφαλής του κιτρινόμαυρου βόλεϊ, Μιχάλης Ζορπίδης μίλησε με αφορμή την νέα σελίδα που επιχειρεί το τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την ομάδα βόλεϊ είπε:

Βλέποντας τον Άρη πρωταγωνιστή και να είναι σε κακή κατηγορία είπα ο Άρης πρέπει να πάει στην θέση που του αρμόζει. Έτσι λοιπόν έδωσα μία ευκαιρία στον προπονητή για να κοιτάξει να βρει νέα και ορεξάτα παιδιά για να μπορέσουν να κάνουν την ομάδα του Άρη και όχι να έχουμε τους βετεράνους για να πούμε ότι ανεβήκαμε κατηγορία και τελειώσαμε. Αυτά είπα στα παιδιά και στον προπονητή. Μου έδωσαν τον λόγο τους ότι θα ανεβάσουν την ομάδα, από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα θα δείξουν. Δώσαμε όρκο να ανεβάσουμε τον Άρη κατηγορία και να τον πάμε εκεί που του αρμόζει. Δεν μπορώ να τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τα μέχρι τώρα βήματα είπε:

Μέχρι τώρα πάμε καλά. Θα δούμε όμως τα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος. Η φανέλα είναι του Άρη είναι μεγάλη και δεν νομίζω ότι πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.

Για το οικονομικό κομμάτι είπε:

Έχω αναλάβει εξ’ολοκλήρου το οικονομικό. Δεν υπάρχουν από αλλού συμμαχίες και στηρίγματα. Δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα.

Για το αν γνωρίζει κάτι περισσότερο για τη συνεργασία του Καρυπίδη με τους Κινέζους είπε:

Δεν γνώριζα κάτι γι αυτή τη συνεργασία, ούτε κάτι για τον Κινέζικο όμιλο.

To Top