Ζορπίδης: “Είχαν κατέβει 300 πούλμαν με οπαδούς του Άρη στην Αθήνα”!

Ο Μιχάλης Ζορπίδης, ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού οργανισμού μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για να καταθέσει την εμπειρία του, από την μεγαλειώδη εκδρομή των οπαδών του Άρη το 2010 στο ΟΑΚΑ.

“Ήταν όντως μια μεγάλη συγκέντρωση φιλάθλων. Κουραστήκαμε πολύ για την ασφάλεια επειδή κουβαλούσαμε και μικρά παιδιά. Βάλαμε καλά πούλμαν και δύο οδηγούς για την ασφαλή οδήγηση. Βάλαμε και δύο – τρία άδεια πούλμαν που έκαναν την διαδρομή για ασφάλεια” είπε μιλώντας στον “Αρένα” για να συμπληρώσει: “Η αστυνομία πηγαίνει όπου θέλει τα πούλμαν και πρέπει να ξέρουν πως μεταφέρουν φιλάθλους και όχι κολεγιόπαιδα. Μεταφέρουν ανθρώπους με ένταση και πάθος και θέλει προσοχή.

Αγωνιούσαμε μέχρι να επιστρέψει και το τελευταίο πούλμαν γιατί είχε να κάνει με την ασφάλεια παιδιών. Είχαμε το δικό μας συνεργείο, που κατέβηκαν 10 άτομα με αυτοκίνητο. Ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί για να προσέξουμε μήπως χρειαστεί κάτι. Πήραμε πούλμαν απ’ όλη την Ελλάδα, συνολικά 300 πούλμαν. Η δική μας εταιρεία έχει 100 ιδιόκτητα πούλμαν και τα υπόλοιπα ήταν νοικιασμένα”.

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν:

“Είναι πολύ δύσκολο γιατί όσο μεγάλο και να είναι το καραβάνι πάνε με συγκεκριμένη ταχύτητα, κατόπιν εντολής της αστυνομίας. Ίσως και με 50 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ οι στάσεις απαγορεύονται. Έτσι είχε γίνει τουλάχιστον την προηγούμενη φορά. Είχαν πάει όλα σωστά και δεν είχε ανοίξει ρουθούνι. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να προσέχουμε”.

To Top