Ζορπίδης: “Κάναμε το καθήκον, ο Άρης ανέβηκε, δεν χρωστάει, απών ο Ερασιτέχνης”

Ο Μιχάλης Ζορπίδης μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο και ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον σύλλογο όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σ΄όλους τους στόχους που είχαν μπει στο κιτρινόμαυρο βόλεϊ. 

Συγκεκριμένα εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του  προς τους αθλητές ,τον προπονητή ,τον έφορο της ομάδος αλλά και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές  που βρισκόταν δίπλα στην ομάδα.

Δεν παρέλειψε όμως να αναφέρει, όπως μεταδίδει το liberovolley:

“Ήταν επιτυχία η άμεση επιστροφή μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία αλλά για τον μεγάλο Άρη δεν του επιτρέπεται να πανηγυρίζει . Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν περίμενα ποτέ τον πρωταθλητή του ΄97 και τον ρίξουν στην τοπική κατηγορία ! Ολοκλήρωσα όσα είχα υποσχεθεί να ανεβάσω την ομάδα και  δεν χρωστάει Άρης σε κανένα ούτε σεντ.

Η πίκρα μου είναι μεγάλη  γιατί  παρά τις υποσχέσεις ο AΣ Άρης ήταν απών απ όλη την προσπάθεια που κάναμε . Η μόνη βοήθεια που πήραμε από τον ΑΣ ήταν 5.000 ευρώ! Πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξοφληθούν τα χρέη προηγούμενων χρόνων για να γυρίσει η ομάδα εκεί που ανήκει και να φέρει πάλι πρωτάθλημα.

Με τις συνθήκες αυτές μου είναι δύσκολο να συνεχίσω. Θέλω ξεκάθαρες λύσεις και κουβέντες από παντού και μπορούμε να ανεβούμε και την επόμενη χρονιά κατηγορία. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να λειτουργήσω . Εάν δεν μπορούν να κρατήσουν την υπόσχεση τους και ένα τμήμα σε πλήρη λειτουργία να πάνε σπίτι τους”.

To Top