ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζουλ: “Ποτέ δεν είναι… φιλικά με τον ΠΑΟΚ, εμείς απλά κάναμε τη δουλειά μας”

Ο Ζαν Ζουλ μίλησε για τη νίκη του Άρη, τα παιχνίδια των δύο ομάδων και το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το που κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι: “Όπως είδατε, το παιχνίδι είχε αρκετή τακτική. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία, εμείς πέμπτοι. Έχουν καλή ομάδα, με ποιότητα, όπως εμείς. Κάναμε τη δουλειά όπως μας είπε ο προπονητής μας και φύγαμε με τη νίκη.”

Για το αν αντιμετώπισαν το σημερινό ως τελικό, όπως δήλωσε ο Ρόουζ: “Τα παιχνίδια των δύο ομάδων, είναι κάτι σαν τελικοί. Δεν είναι ποτέ φιλικά παιχνίδια.”

Για το πώς μπήκε στο κλίμα των αγώνων Άρης-ΠΑΟΚ: “Σήμερα δεν είχε φιλάθλους. Για εμάς ήταν καλύτερο. Προσαρμοστήκαμε πιο εύκολο, δεν είχαμε τη πίεση του κόσμου. Το δικό μας γήπεδο θα είναι γεμάτο και εκεί θα νιώσουν την πίεση από τον δικό μας κόσμο.”

Για το αν η τακτική που ακολούθησε ο Άρης σήμερα, μπορεί να εφαρμοστεί και στον τελικό: “Διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετικός αντίπαλος. Έχουμε 2 μήνες, έχουμε πολλά παιχνίδια και σημαντικά. Πρώτα θα σκεφτούμε αυτά και μετά τον τελικό. Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα.”

Για το ότι ο Μορόν είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα: “Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και την ομάδα. Σκόραρε και μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Πάντα νιώθεις χαρούμενος αν σκοράρεις και η ομάδα σου δεν δεχθεί γκολ. Έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια, να συνεχίσουμε έτσι.”

To Top