Ζουμπουρίδης: “Κρυστάλλινη διαφάνεια στη Κοινωνία Μελών”

Επανεκκίνηση της Κοινωνίας Μελών Άρη πρέπει να γίνει όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, άλλος ένας εκ των υποψηφίων στις εκλογές του Φορέα στις 2 Ιουλίου.

Ο κ. Ζουμπουρίδης μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογράμμισε πως “έφτασε η στιγμή να γίνει επανεκκίνηση της Λέσχης. Καινούρια προσπάθεια για να κάνουμε τη Λέσχη στα μάτια του κόσμου αξιόπιστη. Δεν έγινε ο έλεγχος που έπρεπε να γίνει στην ΠΑΕ και τώρα καλούμαστε εμείς να πείσουμε τον κόσμο. Χρειάζεται έλεγχος κάθε μήνα στα οικονομικά της ΠΑΕ. Θα χρειαστεί να συσπειρώσουμε τον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Άρη που στη διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις και βετεράνοι”.

Για τη σύνδεση των εισιτήριων διαρκείας με την εγγραφή στη Κοινωνία Μελών: “Είναι καλό σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά δύσκολη περίοδο να γραφούν νέα μέλη και λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και λόγω της δυσπιστίας. Αξίζει τον κόπο. Το ίδιο κάνει και ο Παναθηναϊκός και τη ΑΕΚ. Η Λέσχη χρειάζεται αναβάθμιση. Να υπάρχει μια τηλεφωνική γραμμή παραπόνων και ο κόσμιος να λέει τα παράπονα του και τις ιδέες του. Να υπάρξει ένας επαγγελματικός κατάλογος και delivery για να εισπράττουν και να πηγαίνουν για παράδειγμα τα εισιτήρια διαρκείας. Υπάρχουν λύσεις”.

Για τη μικρή συμμετοχή των μελών της Λέσχης στις γενικές συνελεύσεις: “Δεν μπορεί όλοι να μετέχουν στις γενικές συνελεύσεις. Δεν είναι αναγκαστικό να έρχονται εκεί και να ψηφίζουν για παράδειγμα 10 χιλιάδες κόσμος”.

 

Για τη κοινή δήλωση των έξι υποψήφιων: “Όταν μιλάμε για κρυστάλλινη διαφάνεια πως την εννοούν οι κύριοι αυτοί με κλίκες; Ήταν λάθος να εμφανιστούν αυτοί οι έξι μαζί. Αυτή είναι η κρυστάλλινη διαφάνεια και ομαδοποίηση; Έπρεπε να το σκεφτούν καλύτερα. Τέτοιες εποχές έπρεπε να είμαστε ενωμένοι”.

 

Για την παρουσία κάποιων που προέρχονταν από παλιές διοικήσεις: “Να είναι κοντά στον Άρη, αλλά να μην είναι στις διοικήσεις. Διετέλεσα και στον Α.Σ. και είμαι και από τα ιδρυτικά μέλη. Ο κόσμος να έρθει κοντά στον Άρη με όποιο τρόπο μπορεί”.

 

To Top