Ζουμπουρίδης: “Ο Άρης δεν ανέβηκε ποτέ σε άρμα”

Ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης τόνισε πως οι κίτρινοι δεν ανέβηκαν ποτέ σε άρμα και με την απόκτηση με δανεισμό των Ζαραδούκα, Διαμαντάκου και κατά τα φαινόμενα του Τάτου, εξυπηρετούν τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να παραχωρήσουν τους παίκτες σε μια ομάδα που θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής και επέλεξαν τον Άρη λόγω και της δυναμικής του.

Ο κ. Ζουμπουρίδης είπε αρχικά μιλώντας στο Δημοτικό ραδιόφωνο πως “η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα. Με τον Ανδρέα μιλάμε από τις αρχές Δεκεμβρίου. Η οντότητα του Άρη, η δυναμική που έχει σαν σύλλογος, ο κόσμος, η ιστορία του συλλόγου συνέβαλαν ώστε να μην το σκεφτεί πολύ”. Συνεχίζοντας,  ο αντιπρόεδρος της “ΚΜΑ” τόνισε: “Μιλούσαμε τακτικά με τον Ανδρέα και τον μάνατζέρ του το τελευταίο διάστημα και από την αρχή μας έδειξε ότι ήθελε να έρθει στον Άρη. Υπήρχαν κι άλλες ομάδες που τον ήθελαν. Ο ΠΑΣ, ο Λεβαδειακός και εσχάτως ο ΟΦΗ λόγω των σχέσεων που έχει με τον προπονητή του. Όμως, η δυναμική του Άρη και η προοπτική που έχουν στην ομάδα μας έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος μας. Πιστεύω ότι ο Τάτος θα ανεβάσει επίπεδο τον Άρη και θα μας βοηθήσει πολύ στη προσπάθεια που κάνουμε. Και ο ίδιος όμως θα βρει εδώ την όασή του. Θα μπορέσει να φτάσει στα επίπεδα που ήταν πριν πάει στον Ολυμπιακό και να εξελιχθεί περισσότερο”.

Τέλος, ο κ. Ζουμπουρίδης σχολίασε την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί λόγω του ότι ο Άρης απέκτησε τρεις παίκτες από τον Ολυμπιακό: “Εξυπηρέτηση κάνουμε στον Ολυμπιακό. Πρέπει να μας είναι υποχρεωμένος γιατί πήραμε παίκτες που δεν έπαιζαν  εκεί και εδώ θα έχουν χρόνο και ευκαιρίες να αναδειχθούν. Αυτά που λέγονται περί “αρμάτων” είναι φαιδρότητες και λέγονται από εχθρούς του Άρη. Ο Άρης δεν ανέβηκε ποτέ σε άρμα και ούτε θα το κάνει. Άλλοι τα κάνουν αυτά, διαχρονικά, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε τώρα. Δική μας σκέψη είναι εφόσον ο Τάτος, ο Ζαραδούκας και ο Διαμαντάκος μείνουν ευχαριστημένοι μέχρι το καλοκαίρι και το ίδιο ισχύσει για εμάς, να τους κρατήσουμε και του χρόνου στον Άρη”.

To Top