Ζουμπουρίδης: “Ο κόσμος του Άρη είναι διχασμένος”

Την άποψη ότι ο κόσμος του Άρη είναι διχασμένος εξέφρασε ο παραιτηθείς από την Κοινωνία Μελών Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε πριν από λίγη ώρα.

Ο κ. Ζουμπουρίδης τόνισε στον “NOVA ΣΠΟΡ FM”:

Για την απόφασή του να παραιτηθεί: «Παραιτήθηκα γιατί πλέον η ιδιοσυγκρασία μου δεν ταιριάζει με αυτά που γίνονται στον Άρη. Έχω μάθει να φοράω παντελόνια εγώ. Μου ζητήθηκε η βοήθεια όταν παίζαμε στην Β’ Εθνική και σώσαμε την ομάδα. Τώρα όμως ονειρεύομαι αλλιώς τον Άρη. Εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο Άρης είναι διχασμένος, εμένα όνειρο μου είναι να ενώσουμε τον Άρη. Όμως τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Δυστυχώς, συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορώ να αντιληφθώ».

Για την αντίδραση του: «Απλώς δεν μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχει υγεία. Έχει γίνει η διοίκηση Κοινωνίας Μελών του Άρη γιατί κανείς δεν δέχθηκε να βγει μπροστά και τώρα την κατηγορούν. Ακόμη, είναι και ο πόλεμος που δέχεται από άλλες ομάδες γιατί δεν τον θέλουν να πρωταγωνιστεί. Δεν τον θέλουν να σηκώσει κεφάλι. Προσπάθησα να κάνουμε κάτι αλλά άλλοι δεν θέλουν. Εγώ δεν μπορώ να πολεμήσω και σηκώνω τα χέρια ψηλά».

Για τον Άρη και την κατάσταση του πρωταθλήματος: «Συνεχίζεται η προσπάθεια να σωθεί η ομάδα, αλλά στενεύουν τα περιθώρια. Βλέπουμε παίκτες να μην μπορούν να δώσουν και μια πάσα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν είναι θέμα ψυχικών αποθεμάτων. Είναι θέμα ικανότητας. Και τον Μουρίνιο να φέρουμε δεν θα μπορούν να πατήσουν περιοχή. Με τα ημίμετρα αυτά δεν μπορείς να βρεις παίκτες. Δεν γίνεται έτσι να πάει μπροστά το πρωτάθλημα. Αν δεν θέλετε τον Άρη αφήστε άλλες ομάδες που έχουν μάγκες προέδρους να μείνουν στο πρωτάθλημα».

To Top