ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζυμώσεις της οικογένειας Καλαϊτζίδη για να μείνει στο προσκήνιο! Ετοιμάζει νομικές κινήσεις κατά Άρη και ΕΠΟ

Κανείς από τους υποψήφιους για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη δεν έχει ανοίξει επίσημα τα χαρτιά του, περιμένοντας προφανώς τις εργασίες της νέας γενικής συνέλευσης… Τι κι αν είμαστε στις αρχές του Σεπτεμβρίου…

Την ίδια ώρα, είναι φανερό από τις τελευταίες διεργασίες, ότι η οικογένεια Καλαϊτζίδη είναι αποφασισμένη να παραμείνει στο προσκήνιο. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι ζυμώσεις των τελευταίων ημερών και οι πυκνές δημόσιες εμφανίσεις του Άλεξ Κάλας, του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Όμηρου Φωτιάδη, παρουσία δικηγόρων. Εμφανίσεις τόσο σε εστιατόριο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όσο και σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως διαρρέει το στενό τους περιβάλλον οι αδελφοί Καλαϊτζίδη θέλουν να έχουν λόγο και στην “επόμενη μέρα” του Άρη, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα ο Κάλας είναι διατεθειμένος να παρευρεθεί στην επικείμενη Γενική Συνέλευση (σ.σ πιθανόν τη Δευτέρα) και να διεκδικεί εκ νέου τη στήριξη των μελών του Ερασιτέχνη!

Την ίδια ώρα, εντείνονται οι φήμες για υλοποίηση των όσων έχει πει κατά καιρούς ο ομογενής επιχειρηματίας σχετικά με την νομική αντεπίθεση σε βάρος του ΑΣ Άρης και της ΕΠΟ. Είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του ΑΣ Άρης, διεκδικώντας τα χρήματα που έχει δώσει (θέλοντας προφανώς να επιβραβευτεί γιατί οδήγησε την ομάδα σε αγωνιστική και διοικητική αποτυχία), αλλά και κατά της ΕΠΟ. 

To Top