Ζωίδου: «Ευκαιρία για ρεβάνς και πρόκριση»

Ο Άρης διεκδικεί την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ απόψε (19.00) στην έδρα του Πανναξιακού και η Ελπινίκη Ζωίδου τονίζει πως η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό.

«Έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να πάρουμε ρεβάνς απέναντι στον Πανναξιακό, για να προκριθούμε και στην τετράδα του κυπέλλου. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και το παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος» δήλωσε η νεαρή πασαδόρος του Άρη στο σάιτ της διοργανώτριας αρχής.

Πρόσθεσε ακόμα σχετικά με τον αναβαθμισμένο ρόλο που έχει μετά την αποχώρηση της Κριστίνα Τζούριτς: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενε κανείς στην ομάδα. Είναι ευκαιρία για εμένα να δείξω τις δυνατότητές μου στον σύλλογο αλλά και στον εαυτό μου».

Από την άλλη μεριά ο κόουτς του Πανναξιακού, Νίκος Κωστακόπουλος είπε: «Η πρόκριση στη τετράδα του κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν.

Ο αγώνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, μετά την νίκη μας στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να μπούμε με συγκέντρωση από το πρώτο σερβίς για να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

To Top