Ζωντανή για το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ (video)

Με… συνταγή “Βίλα Παρκ”, η Λίβερπουλ των πολλών αλλαγών στη σύνθεσή της σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, περίμενε να… προηγηθεί πρώτα η Σαουθάμπτον για να “ξυπνήσει” και να ανατρέψει άλλο ένα σε βάρος της αποτέλεσμα, φτάνοντας στη νίκη με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι της 37ης αγωνιστικής της Premier League.

Και πλέον όλα στη μάχη του τίτλου με τη Μάντσεστερ Σίτι (που εξακολουθεί να προηγείται με έναν βαθμό), θα κριθεί την προσεχή Κυριακή (22/5), στην τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος.

Οι “reds” θα υποδεχθούν τη Γουλβς στο “Άνφιλντ” και την ίδια ώρα η Σίτι θα φιλοξενήσει στο “Έτιχαντ” σ’ άλλο ένα φινάλε που… σπάει καρδιές, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να βρίσκεται στην κορυφή με 90 βαθμούς και το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ να την ακολουθεί με 89 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι “Άγιοι” προηγήθηκαν με το γκολ του Ρέντμοντ στο 13′. Ο Μιναμίνο με το 8ο γκολ του στα 9 ματς που έχει ξεκινήσει φέτος στο βασικό σχήμα, έφερε το ματς στα ίσα πριν το ημίωρο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάτιπ, με ένα αρκετά… τυχερό γκολ (έπειτα από κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα), χάρισε το “τρίποντο” στη Λίβερπουλ.

To Top