«Ζωντανεύει» ξανά ο ΑΣ Άρης: Συναντήσεις για την επαναλειτουργία των τμημάτων του

Με την άρση των μέτρων και εν μέσω κορωνοϊού ο ΑΣ Άρης αρχίζει και «ζωντανεύει» ξανά, με τη διοίκηση να έχει μπει σε διαδικασία συναντήσεων με τους υπεύθυνους των τμημάτων για τη σταδιακή επαναλειτουργία τους.

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Η δύσκολη εποχή που περνάει η Ελλάδα και όλη η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την αθλητική κοινότητα. Η παύση όλων των εκδηλώσεων άλλαξε τα δεδομένα και στον αθλητισμό.

Από τη Δευτέρα 04/05 η Ελλάδα άρχισε να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ μπαίνει σε μία φάση ανασυγκρότησης, με φόντο την επανέναρξη της λειτουργίας των τμημάτων.

Από τη Δευτέρα ξεκίνησαν συναντήσεις της διοίκησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ με τους εφόρους των τμημάτων του Ερασιτέχνη. Ήδη έχουν γίνει επαφές με τα τμήματα Πάλης, Άρση Βαρών, Χάντμπολ, Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Οι συναντήσεις συνεχίζονται καθημερινά και την Πέμπτη 7/5 σειρά έχουν τα τμήματα Στίβου, Κολύμβησης και Πυγμαχίας και την Παρασκευή αυτά του Πόλο και του Βόλεϊ Ανδρών. Συναντήσεις με τα υπόλοιπα τμήματα θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Στόχος είναι να τεθεί το πλαίσιο της σταδιακής επαναλειτουργίας των τμημάτων, πάντα με δεδομένη την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και στα πλαίσια που ορίζουν οι υγειονομικές υπηρεσίες και οι νόμοι του κράτους».

To Top