Χωρίς κατηγορία

Ζωτικής σημασίας η ενίσχυση του Ερασιτέχνη

Ο Άρης σε όλα τα επίπεδα περνάει δύσκολες μέρες σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι. ΠΑΕ, ΚΑΕ βρίσκονται σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, πόσο μάλλον ο Ερασιτέχνης, ο οποίος έχει ελάχιστους πόρους…

Για το λόγο αυτό η βοήθεια του απλού κόσμου είναι απαραίτητη, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει και να δίνει πνοή στα τμήματα που διατηρεί… Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κατάσταση στην πισίνα του συλλόγου, η οποία δεν λειτούργησε την περασμένη βδομάδα, μια και δεν υπήρχε φυσικό αέριο.

Σε μια κίνηση να ενισχυθεί από τον κόσμο έξω από το γήπεδο του Άρη αύριο Κυριακή θα διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης, όπως ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη. Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση μαζί με την ανάγκη της βοήθειας σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας και μεγάλο κομμάτι του συλλόγου: «Την Κυριακή 7/10, πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης του συλλόγου μας, τα οποία θα τιμώνται στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ. Τα κουπόνια αυτά αποτελούν λαχεία, τα οποία κατόπιν κληρώσεως θα αναδείξουν δύο τυχερούς, με έναν να κερδίζει μια τηλεόραση και έναν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ».

To Top