«Ζω για τον Άρη»

Συνάντηση με τον παλαιότερο εν ζωή πρόεδρο της ομάδας του Αρη, τον Ιωάννη Χολέβα, είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Λεωνίδας Μπακούρας. Αφορμή για τη συνάντηση δεν ήταν άλλη από την υλοποίηση της υπόσχεσης που υπήρχε για την παράδοση αναμνηστικών δώρων για την επέτειο των 100 χρόνων ζωής του Αρη.

Όπως αναφέρει το metrosport: “Ο Ιωάννης Χολέβας, που διανύει αισίως το 91ο έτος της ηλικίας του και έχει καταγωγή από τη Λάρισα, διετέλεσε γενικός γραμματέας και πρόεδρος του Αρη την περίοδο 1955-1962. Στη συνάντηση με τον Λεωνίδα Μπακούρα, ο γηραιότερος πρόεδρος των «κίτρινων» με ευγένεια, δεν σταμάτησε να αναζητά πληροφορίες για την πορεία του Αρη.

Θυμήθηκε τον Αλκέτα Παναγούλια, τον Λεωνίδα Ποζάνη, τον Νίκο Χρηστίδη, τον πρόεδρο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αρη, Γιάννη Βένο και αναστέναξε λέγοντας: «Ωραίοι άνθρωποι, άλλης εποχής στον Αρη». Ανέφερε, μάλιστα, με ιδιαίτερη συγκίνηση: «Παρακολουθώ κάθε μέρα όλα τα δρώμενα στον Αρη και κάθε μέρα που ζω, ζω για τον Αρη».

 Φίλησε το κασκόλ και κλαίγοντας ανέφερε: «Ο Αρης όλα αυτά τα χρόνια είχε μεγάλη αρρώστια. Θεωρώ ότι με την έλευση του κυρίου Κάλας και των συνεργατών του θα επανέρθει η οργάνωση και η χαμένη αξιοπρέπεια που πρέπει να έχει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

Ο Λεωνίδας Μπακούρας, τον προσκάλεσε να παρευρεθεί στις αρχές Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη -με πληρωμένα όλα τα έξοδα- προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον Αλεξ Κάλας, αλλά ο κύριος Χολέβας, αρνήθηκε ευγενικά, δηλώνοντας ότι αν το επιτρέπει η υγεία του θα έρθει ευχαρίστως, αλλά δεν θα επιβαρύνει ποτέ τον Αρη.

 Ως οικονομολόγος, μάλιστα, συνέστησε προσοχή σε δύο πράγματα, τόσο σε ότι αφορά στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, όσο και στην δημιουργία της νέας εταιρείας. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εξέφρασε την πεποίθηση πως η επάνοδος της ομάδας στην κατηγορία που πρέπει να ανήκει, είναι θέμα χρόνου.

Η κουβέντα των δύο ανδρών συνεχίστηκε με νοσταλγία και αναφορές στις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, αλλά και με την πεποίθηση και τη βεβαιότητα από πλευράς του κυρίου Χολέβα, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Αρη”.

To Top