“Ζόραν, σε ευχαριστούμε για όλα, οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές”

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ αποχαιρέτησαν οι διοικούντες της ΟΦΚ Βελιγραδίου τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, με τον οποίο έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, όπως επισήμως ανακοίνωσε η σερβική ομάδα. Η ανακοίνωση καταλήγει: “Ζόραν σε ευχαριστούμε για όλα, οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές…”.

Σαν φίλοι “χώρισαν” Μιλίνκοβιτς και ΟΦΚ Βελιγραδίου. “Είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους της ΟΦΚ Βελιγραδίου, τον πρόεδρο Ζβένταν Τέρζιτς και τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και τους οπαδούς. Πέρασα μια εξαιρετική χρονιά εδώ, αντιλήφθηκα την μεγαλειότητα αυτής της ομάδας, τον ενθουσιασμό με τον οποίοι οι άνθρωποί της δουλεύουν, έμαθα πολλά και ένιωσα φίλος. Ελπίζω να άφησα το σημάδι μου στην ομάδα και οι άνθρωποι να με θυμούνται για καλά πράγματα”, είπε ο Μιλίνκοβιτς στο σάιτ της ΟΦΚ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως με αυτόν στον πάγκο η ΟΦΚ πήρε την 5η θέση στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες, ενώ στο κύπελλο έφτασε ως τα ημιτελικά με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση πως υπό τις οδηγίες του Μιλίνκοβιτς πολλοί παίκτες βελτιώθηκαν χρίστηκαν διεθνείς και πήραν μεταγραφή σε άλλες ομάδες (Ρόντιτς στη Ζενίτ, Πέτκοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα, Γκρμπιτς και Λούκατς στη Παρτιζάν, Παβλόφσκι στην Πόρτο) και ορισμένοι από τους νεαρούς ταλαντούχους κέρδισαν το πρωτάθλημα Ευρώπης με την Κ19 της Σερβίας.

 

To Top