Ζόρζε Κόστα: «Δεν μίλησα με Άρη»

Ο Ζόρζε Κόστα ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον Άρη για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των κίτρινων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή είναι αρκετά δύσκολη λόγω του υψηλού του κασέ.     

Όπως αναφέρει το sentragoal.gr ο Κόστα δήλωσε «δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, δεν έχω κάποια επαφή έως τώρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει» και συμπληρώνει το σχετικό δημοσίευμα: «Μετά την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη από την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», ο Κόστα πρόβαλλε ως το πρώτο φαβορί για την ανάληψη του τιμονιού του Αρη, αν και η περίπτωση του δεν είναι εύκολη ελέω των οικονομικών ανταλλαγμάτων που απαιτούνται…

Και το λέμε αυτό, διότι οι αποδοχές του Ίβηρα είναι αρκετά μεγάλες για τα δεδομένα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ακούγεται πως η αμοιβή του είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από τα χρήματα που έπαιρνε από τον Άρη ο Κατσαβάκης. Όπερ σημαίνει περίπου 300.000 ευρώ το χρόνο. Λεφτά που επί της παρούσης είναι πολλά για τα ταμεία των «κίτρινων».

«Σίγουρα ως επαγγελματίας θα παίξει ρόλο και το οικονομικό», παραδέχθηκε ο Κόστα, ο οποίος είναι γνωστός από τη θητεία του στον πάγκο της Κλουζ, την οποία και οδήγησε στο Champions League, αλλά έφυγε γιατί ήρθε σε σύγκρουση με τον πρόεδρο της ομάδας. Σαν προπονητής έχει δουλέψει και στις Μπράγκα, Ολιανένσε και Ακαντέμικα».

 

To Top