Ζόρια: Αρνήθηκε την αναβολή του αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αρνητική στο ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ, εμφανίστηκε σε επίσημη ανακοίνωσή της η Ζόρια Λουχάνσκ.

Οι τριγμοί των πολεμικών συρράξεων στο Ισραήλ εξακολουθούν να επηρεάζουν τα πάντα γύρω τους. Ήδη τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας του Ισραήλ αναβλήθηκαν, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει χώρα η κρίσιμη συνεδρίαση για το πρωτάθλημα της χώρας.

Αβέβαιο ωστόσο είναι το αν οι ισραηλινές ομάδες θα συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργάνωσης, με το ζήτημα της αναβολής των παιχνιδιών τους να είναι ανοιχτό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως και η Χάιφα, έκανε επίσημο αίτημα αναβολής για τον αγώνα κόντρα στη Ζόρια στο πλαίσιο του Conference League, ωστόσο οι Ουκρανοί με επίσημη ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν πως δεν θα δεχθούν κάτι τέτοιο.

«Η δική μας χώρα βρίσκεται σε πόλεμο τα τελευταία δέκα χρόνια και σε αυτό το διάστημα δεν ζητήσαμε ποτέ την αναβολή κανενός παιχνιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ουκρανική ομάδα που έχει θέμα και με το καλεντάρι λόγω διαδοχικών αγώνων. Πάντως, η Ζόρια είναι ανοιχτή είτε στο ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα σε άλλη χώρα, είτε να γίνει αλλαγή στο πρόγραμμα και να φιλοξενήσει εκείνη το πρώτο ματς, που κανονικά θα γινόταν στο Ισραήλ.

To Top