Ζόρικες νίκες για Σέλτικ, Ρέιντζερς

Έστω και δύσκολα, οι Σέλτικ και Ρέιντζερς νίκησαν τις αντιπάλους τους για την 20ή αγωνιστική της Scottish Premier και κράτησαν τις θέσεις τους στη βαθμολογία.

Η πρωτοπόρος Σέλτικ νίκησε 2-1 στην έδρα της Σεν Μίρεν για την 20ή αγωνιστική της Scottish Premier και διατήρησε το +5 στην κορυφή από τη δεύτερη θέση με ένα ματς λιγότερο και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους οριακά εκτός των πλέι άουτ.

Οι «καθολικοί» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και σκόραραν με τους ΜακΓκρέγκορ και Φόρεστ στο πρώτο ημίχρονο.

Έστω και δύσκολα, η Ρέιντζερς νίκησε στο «Αιμπροξ Παρκ» την Κιλμάρνοκ 1-0 και διατήρησε το -5 στη δεύτερη θέση από την κορυφή και την «αιώνια» αντίπαλο, έχοντας και δύο ματς λιγότερα και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μορέλος στο 65’.

Παρέμεινε στις ευρωπαϊκές θέσεις η Μάδεργουελ, «περνώντας» με 2-1 από την έδρα της Ρος Κάουντι και την άφησε στο +4 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Κράτησε τη διαφορά της από την τρίτη θέση η Αμπερντίν, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Λίβινγκστον και την άφησε στη μέση της βαθμολογίας.

Πήρε τη νίκη με 2-0 η Χιμπέρνιαν επί της Χαρτς στο ντέρμπι του Εδιμβούργου, διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση και άφησε τις «καρδιές» στην τελευταία θέση.

Πήρε «ανάσα» η Σεν Τζονστον με το 1-0 στην έδρα της προτελευταίας Χάμιλτον.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Αμπερντίν-Λίβινγκστον 2-1
(13′ ΜακΛίναν, 81′ Αντερσον-86′ Ντάικς)

Χάμιλτον-Σεν Τζόνστον 0-1
(80′ ΜακΚαν)

Ρέιντζερς-Κιλμάρνοκ 1-0
(65′ Μορέλος)

Ρος Κάουντι-Μάδεργουελ 1-2
(24′ Σπίταλ-81′ Μακάιβερ, 90’+2′ Γκάλαγκερ)

Σεν Μίρεν-Σέλτικ 1-2
(89′ ΜακΦέρσον-22′ ΜακΓκρέγκορ, 32′ Φόρεστ)

Χαρτς-Χιμπέρνιαν 0-2
(6′, 31′ Μπόιλ)

To Top