Ηλιάδης: “Ευλογημένος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και έπαιξα στον Άρη”

Ο Σάββας Ηλιάδης αποχώρησε από την ενεργό δράση και μέσω της σελίδας του στο facebook έκανε τον απολογισμό του, νιώθωντας ευλογημένος που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, να παίξει στην ομάδα του Άρη!

Ο Ηλιάδης έγραψε: “Εφτασε η ωρα που πρεπει να κανω εναν απολογισμο για οσα εχουν περασει…

Σιγουρα αυτη η στιγμη ειναι περιεργη για εναν αθλητη αλλα δυστυχως ειναι η φυσιολογικη εξελιξη της καριερας του,οταν ερθει το τελος της…

Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους προπονητες κ γυμναστες που συνεργαστηκα ολα αυτα τα χρονια γιατι με βελτιωσαν σαν παικτη αλλα πανω απο ολα σαν ανθρωπο..ολους τους συμπαικτες μου, που ζησαμε πολλα μαζι,καλα κ ασχημα κ απο ολους κρατησα κατι για μενα..

Τους γιατρους κ τους φυσιοθεραπευτες που ηταν διπλα μου..

Το πιο μεγαλο ευχαριστω στην οικογενεια μου,που με στηριξε να πραγματοποιησω αυτο που ειχα ΠΑΝΤΑ στο μυαλο μου απο μικρος κ ηταν ΠΑΝΤΑ εκει.., στον ανθρωπο μου, που τα τελευταια τρια χρονια ειναι διπλα μου.

Για το τελος ενα τεραστιο ευχαριστω στους φιλαθλους ολων των ομαδων που επαιξα. Ειμαι ευτυχισμενος που εκανα το χομπι μου επαγγελμα κ πηρα τοσα πολλα απτον αθλητισμο.Αλλα νιωθω ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ που εκανα το ονειρο που ειχα απο παιδι πραγματικοτητα, να παιξω στην ομαδα του ΑΡΗ. Ηταν τιμη μου που διετελεσα κ αρχηγος του…

Και ενα ιδιαιτερο Ευχαριστω στους φιλαθλους του ΑΡΗ, για την αγαπη που μου δωσανε..θα τους εχω παντα μεσα στην καρδια μου…”.

To Top