Ηλιάδης στο PRESSARIS: “Γιατί πιστεύουμε σε Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ, τι έγινε με Κούπερ”!

Το PRESSARIS μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος έδωσε το στίγμα του μετά την αλλαγή προπονητή, στο περιθώριο των εγκαινίων του περιπτέρου του συλλόγου.

Ο Άρης άλλαξε σελίδα και επίσημα την Τρίτη. Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ έπιασαν δουλειά με το “καλημέρα”, μια επιλογή που κατέληξε μετά από αρκετές ημέρες η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Στο περίπτερο της ΚΜΑ πλησιάσαμε τον Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις.

– Θα θέλαμε ένα σχόλιο για την εκδήλωση των εγκαινίων που έγινε στο περίπτερο του συλλόγου…

“Το είπα και κατ’ ιδίαν, το λέω και δημόσια ότι αξίζουν συγχαρητήρια στην Κοινωνία Μελών για την προσπάθεια που έκανε και για το αποτέλεσμα που παρουσίασε. Είχα πληροφορηθεί για το περίπτερο, αλλά από κοντά πραγματικά αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια και αξίζουν μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για τη δημιουργία του”.

– Είναι μεγάλος ο συμβολισμός με την συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου…

“Φυσικά. Σήμερα είδαμε εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και πρόσωπα πρωταγωνιστές της ζωντανής ιστορίας του Άρη και νιώθουμε υπερηφάνεια, αλλά και το βάρος της υποχρέωσης να συνεχίσουμε την αποστολή μας. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ΚΜΑ, υπάρχει καλή διάθεση συνεργασίας από όλους και θα υπάρχει και ευρύτερη συνεργασία στο άμεσο μέλλον, με ορίζοντα τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Άρη μας”.

-Πέρα από την εκδήλωση τη σημερινή, τι έγινε τελικά στο θέμα του προπονητή;

“Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, στραφήκαμε ως πρώτη επιλογή στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες, κάναμε σε ότι αφορά το οικονομικό την υπέρβαση, αλλά δεν κατέστη δυνατό να γίνει η συνεργασία. Τα όρια μας είναι γνωστά. Από την στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα και παρά το γεγονός, ότι θα κάναμε το ‘παραπάνω’ για τον συγκεκριμένο προπονητή, προχωρήσαμε στην επόμενη επιλογή μας…”.

– Έπιασαν ήδη δουλειά οι Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ… Γιατί είναι οι “εκλεκτοί”;

“Συγκεντρώσαμε πληροφορίες. μαζέψαμε στοιχεία και γνώμες, ενώ μίλησα και εγώ προσωπικά και με τους δυο και πειστήκαμε ότι είναι αυτή τη στιγμή η κατάλληλη λύση για τον Άρη. Είμαι αισιόδοξος, σχεδόν βέβαιος, ότι θα πετύχουν στο έργο τους, θα καταφέρουν να βάλουν την ομάδα στο σωστό δρόμο και θα έρθουν οι καλύτερες μέρες. Άλλωστε πιστεύουμε πολύ στα νέα παιδιά του Άρη. Θέλουμε τον κόσμο, όμως, πάντα κοντά μας”.

 

To Top