Ηλιόπουλος: “Νιώθουν… από Άρη τα παιδιά! Στόχος μας να φτιάξουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα”

Ο προπονητής της ομάδας Κ15 του Άρη, Δημήτρης Ηλιόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για την πορεία της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

-Για τα παιδιά της ομάδας του:

Αυτό που λέτε είναι πολύ μεγάλη αλήθεια. Τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια γιατί οι συνθήκες δεν είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσουν να δουλέψουν σε αυτή την ηλικία. Παρ’ όλα αυτά τα καταφέραμε. Στόχος μας ήταν η πρόκριση στα φάιναλ φορ που για κάποιους ήταν ακατόρθωτο.

-Για το μυστικό της επιτυχίας:

Μυστικά δεν υπάρχουν. Δουλέψαμε πάρα πολύ. Τα παιδιά μόχθησαν και είχαν σχεδόν καθόλου ρεπό ή ένα το πολύ. Μεγάλη ήταν η συνδρομή του κ. Καραμανλή και του κ. Αλεξιάδη, καθώς και της ΠΑΕ σε συνδυασμό με την διάθεση και την ψυχή τω παικτών μας.

-Για τις δυσκολίες:

Όταν ένας μαθητής φεύγει από το σπίτι στις 7 το πρωί και γυρνάει στις 6 πρέπει να κάνει πολλά πράγματα μέσα σε αυτό το διάστημα. Πρέπει να φάει σωστά, να πάει σχολείο, να κάνει προπόνηση και να διαβάσει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά μας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

-Για το αν έχει τύχη στο φάιναλ φορ η ομάδα:

Δεν πετάμε στα σύννεφα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι έχουμε καταφέρει και γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Ο στόχος επετεύχθη και από εδώ και πέρα θα το απολαύσουμε.

-Για το ότι είναι τα παιδιά της ομάδας είναι φανατικοί του Άρη:

Νομίζω ότι το βίντεο που ανέβασε ο κ. Αλεξιάδης στο ίντερνετ τα λέει όλα. Πολύ μεγάλη η νίκη, πολύ μεγάλη η δουλειά που έκαναν τα παιδιά και ο στόχος που πέτυχαν. Τώρα θα το απολαύσουμε και θα δούμε τι θα γίνει στο φάιναλ φορ.

-Για το αν θα φτιάξουμε παίκτες για την μεγάλη ομάδα:

Στόχος μας δεν είναι τόσο οι νίκες, αλλά η ομάδα να ανδρωθεί με παίκτες της ακαδημίας μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δουλέψουμε και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε παίκτες άξιους για την μεγάλη ομάδα.

To Top